19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

'Kafam çok güzel' dedi ve...

02.01.2015 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

'Kafam çok güzel' dedi ve...

Bursa'da bir çocuk babası, yıl başı gecesi arkadaşlarına, "Kafam çok güzel" dedikten sonra fenalaşarak hayatını kaybetti

Olay, yıl başı gecesi merkez Osmangazi ilçesi Güneştepe Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. Saat: 03.00 sıralarında 3 arkadaşının bulunduğu eve giden 31 yaşındaki E.İ., gülerek, "Kafam çok güzel" dedi. Arkadaşlarının ‘Ne içtin?’ sorusunu cevapsız bırakan bir çocuk babası E.İ., bir süre sonra fenalaştı. Banyoya götürülerek yüzü yıkanan genç adam için arkadaşları ambulans çağırdı. Gelen 112 Acil Servis ekipleri, E.İ.’nin hayatını kaybettiğini belirtti. Savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı. Polis, uyuşturucu ya da alkol komasından öldüğü düşünülen E.İ.’nin cesedinin bulunduğu evde yaptığı incelemede, içinde tütüne benzer malzemenin bulunduğu 4 kapsüle ey koydu. Kapsüller incelenmek üzere kriminal laboratuarına götürüldü. Genç adamın yakınları ise E.İ’nin uyuşturucu kullanmadığını ifade etti. Genç yaşta ölen E.İ.’nin cesedi otopsiye kaldırıldı. Gürsu’da toprağa verilen E.İ.’nin ölüm sebebi otopsiraporuyla netlik kazanacak. İHA
Bursa'da bir çocuk babası, yıl başı gecesi arkadaşlarına, "Kafam çok güzel" dedikten sonra fenalaşarak hayatını kaybetti

Olay, yıl başı gecesi merkez Osmangazi ilçesi Güneştepe Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. Saat: 03.00 sıralarında 3 arkadaşının bulunduğu eve giden 31 yaşındaki E.İ., gülerek, "Kafam çok güzel" dedi. Arkadaşlarının ‘Ne içtin?’ sorusunu cevapsız bırakan bir çocuk babası E.İ., bir süre sonra fenalaştı. Banyoya götürülerek yüzü yıkanan genç adam için arkadaşları ambulans çağırdı. Gelen 112 Acil Servis ekipleri, E.İ.’nin hayatını kaybettiğini belirtti.

Savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı. Polis, uyuşturucu ya da alkol komasından öldüğü düşünülen E.İ.’nin cesedinin bulunduğu evde yaptığı incelemede, içinde tütüne benzer malzemenin bulunduğu 4 kapsüle ey koydu. Kapsüller incelenmek üzere kriminal laboratuarına götürüldü. Genç adamın yakınları ise E.İ’nin uyuşturucu kullanmadığını ifade etti.

Genç yaşta ölen E.İ.’nin cesedi otopsiye kaldırıldı. Gürsu’da toprağa verilen E.İ.’nin ölüm sebebi otopsiraporuyla netlik kazanacak.

İHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.