19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KAFTANCIOĞLU, “YÜZDE 10 ÜZERİNE ÇALIŞMALIYIZ!

Gebze 18.01.2017 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KAFTANCIOĞLU, “YÜZDE 10 ÜZERİNE ÇALIŞMALIYIZ!

    CHP Gebze İlçe Başkanlığı ve ile Birleşik  Hareketi Gebze Meclisi’nin ortaklaşa düzenlediği panele katılan olarak CHP PM Üyesi  Canan Kaftancıoğlu “Olası bir referandum da evet oylarının yüzde 45, hayır oylarını da yüzde 45 civarında olacağını belirterek geriye kalan yüzde 10’luk kesimin ise sonuca etki edeceğini vurguladı. CHP Gebze İlçe Başkanlığı ile Birleşik Hareketi Gebze Meclisi’nin ortaklaşa düzenlediği panel Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.  Programa konuşmacı olarak CHP PM Üyesi  Canan Kaftancıoğlu ile ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş katıldı. Paneli Eğitim Sen Gebze Şube Başkanı Göngör İrdem yönetti. Programa CHP İlçe Başkanı Recep dursun, ÖDP İlçe Başkanı Erdem Şimşek, Birleşik Haziren Hareketi  adına Gökhan Şimşek ve meclis üyeleri, Emekli Sen Şube Başkanı Cemil Yüksek, Bilkar Başkanı Serdar  Dikkatli  ile CHP’li yöneticileri, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile  çok sayıda kişi katıldı. KAFTANCIOĞLU, “YÜZDE 10 ÜZERİNDE ÇALIŞMALIYIZ” Programda konuşan CHP PM Üyesi  Canan Kaftancıoğlu, anayasa değişikliği konusunda olası bir referandum da evet oylarının yüzde 45, hayır oylarını da yüzde 45 civarında olacağını belirterek geriye kalan yüzde 10’luk kesimin ise sonuca etki edeceğini vurguladı. Canan Kaftancıoğlu, “İşte biz bu yüzde 10 üzerinde çalışmamız gerekiyor ve onlara ulaşarak neden hayır dediğimi  anlatmalıyız. Bunu parti kimliği ile yapamıyorsak  Birleşik Haziran Hareketi ile oda olmuyorsa bire bir mesleğimizi, konumumuzu kullanarak  anayasa değişikliğinin gerçekte neyi amaçladığını anlatmalıyız” dedi. TAŞ, “İNSANLARI KANDIRMAYI BIRAKSINLAR” ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş ise, Anayasa değişikliğinin bir rejim değişikliği olduğunu ifade ederek, “İnsanları kandırmayı bıraksınlar. Nasıl bir Cumhuriyet  istiyorlar buna bir açıklık getiremiyorlar. Artık anlatacakları bir şey kalmadı.  Siyasal İslamcı rejimle hesaplaşacağız. Çünkü siyasal İslamcıları yenmeden geleceğe gidilmez. Bu açıkça anayasal faşizmdir.  Demokratikleşmiş bir parlamenter sistem istiyoruz. Bunların anayasası 12 Eylül’ün  bıraktığı işleri tamamlayacak. Ayrıca yasaklar bize daha yaratıcı bir zemin hazırlıyor. Celladımıza asla teslim olmayacağız” dedi.    

 

 

CHP Gebze İlçe Başkanlığı ve ile Birleşik  Hareketi Gebze Meclisi’nin ortaklaşa düzenlediği panele katılan olarak CHP PM Üyesi  Canan Kaftancıoğlu “Olası bir referandum da evet oylarının yüzde 45, hayır oylarını da yüzde 45 civarında olacağını belirterek geriye kalan yüzde 10’luk kesimin ise sonuca etki edeceğini vurguladı.

CHP Gebze İlçe Başkanlığı ile Birleşik Hareketi Gebze Meclisi’nin ortaklaşa düzenlediği panel Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.  Programa konuşmacı olarak CHP PM Üyesi  Canan Kaftancıoğlu ile ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş katıldı. Paneli Eğitim Sen Gebze Şube Başkanı Göngör İrdem yönetti.

Programa CHP İlçe Başkanı Recep dursun, ÖDP İlçe Başkanı Erdem Şimşek, Birleşik Haziren Hareketi  adına Gökhan Şimşek ve meclis üyeleri, Emekli Sen Şube Başkanı Cemil Yüksek, Bilkar Başkanı Serdar  Dikkatli  ile CHP’li yöneticileri, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile  çok sayıda kişi katıldı.

KAFTANCIOĞLU, “YÜZDE 10 ÜZERİNDE ÇALIŞMALIYIZ”

Programda konuşan CHP PM Üyesi  Canan Kaftancıoğlu, anayasa değişikliği konusunda olası bir referandum da evet oylarının yüzde 45, hayır oylarını da yüzde 45 civarında olacağını belirterek geriye kalan yüzde 10’luk kesimin ise sonuca etki edeceğini vurguladı. Canan Kaftancıoğlu, “İşte biz bu yüzde 10 üzerinde çalışmamız gerekiyor ve onlara ulaşarak neden hayır dediğimi  anlatmalıyız. Bunu parti kimliği ile yapamıyorsak  Birleşik Haziran Hareketi ile oda olmuyorsa bire bir mesleğimizi, konumumuzu kullanarak  anayasa değişikliğinin gerçekte neyi amaçladığını anlatmalıyız” dedi.

TAŞ, “İNSANLARI KANDIRMAYI BIRAKSINLAR”

ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş ise, Anayasa değişikliğinin bir rejim değişikliği olduğunu ifade ederek, “İnsanları kandırmayı bıraksınlar. Nasıl bir Cumhuriyet  istiyorlar buna bir açıklık getiremiyorlar. Artık anlatacakları bir şey kalmadı.  Siyasal İslamcı rejimle hesaplaşacağız. Çünkü siyasal İslamcıları yenmeden geleceğe gidilmez. Bu açıkça anayasal faşizmdir.  Demokratikleşmiş bir parlamenter sistem istiyoruz. Bunların anayasası 12 Eylül’ün  bıraktığı işleri tamamlayacak. Ayrıca yasaklar bize daha yaratıcı bir zemin hazırlıyor. Celladımıza asla teslim olmayacağız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.