Kahraman Şoföre bir ödül daha!

Kocaeli 04.02.2018 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kahraman Şoföre bir ödül daha!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan hayvan dostu şoföre bir ödül de Kaptanlar Kulübü’nden geldi.

Aniden önüne çıkması sonucu çarptığı sokak köpeğine belediye otobüsünü durdurarak müdahale eden şoför sivil toplumdan da ödül aldı. Yaralı köpek için otobüsü durdurarak yetkililere haber veren ve gösterdiği duyarlılıkla 2017 yılına damga vuran hayvan sever şoför Eren Karadaş’a bir ödül de Kaptanlar Kulübü’nden geldi.   KARADAŞ ARALIK AYININ KAPTANI Sivil Toplum Kuruluşu olan Kaptanlar Kulübü tarafından organize edilen Ulaştırma Platformu Panel ve Ödül törenine Kocaeli damga vurdu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark şoförü Eren Karadaş yaralı köpeği kurtarması sebebiyle ödüle layık görüldü. Ödül töreni  öncesinde internet sitesinde başlatılan Türkiye geneli halk oylaması ile Eren Karadaş Aralık Ayının Kaptanı seçildi. YILIN ÖDÜLÜNE DE ADAY Sektörden birçok öncü kurum ve kuruluşun katıldığı törende  servis, turizm, şehirlerarası ve kent içi olmak üzere 4 ayrı kategoride Türkiye genelinde ayın kaptanları seçildi. Köpeğin kurtarılma anının videosuyla başlayan törende Eren Karadaş herkesin takdirini bir kez daha topladı. UlaşımPark Genel Müdürü M.Yasin Özlü, ödülü ile birlikte kendisini ziyaret eden Karadaş’a gösterdiği örnek davranıştan dolayı teşekkür etti. Karadaş, şu anda oylaması devam eden yılın kaptan şoförü oylamasına da aday gösterildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan hayvan dostu şoföre bir ödül de Kaptanlar Kulübü’nden geldi.

Aniden önüne çıkması sonucu çarptığı sokak köpeğine belediye otobüsünü durdurarak müdahale eden şoför sivil toplumdan da ödül aldı. Yaralı köpek için otobüsü durdurarak yetkililere haber veren ve gösterdiği duyarlılıkla 2017 yılına damga vuran hayvan sever şoför Eren Karadaş’a bir ödül de Kaptanlar Kulübü’nden geldi.  

KARADAŞ ARALIK AYININ KAPTANI

Sivil Toplum Kuruluşu olan Kaptanlar Kulübü tarafından organize edilen Ulaştırma Platformu Panel ve Ödül törenine Kocaeli damga vurdu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark şoförü Eren Karadaş yaralı köpeği kurtarması sebebiyle ödüle layık görüldü. Ödül töreni  öncesinde internet sitesinde başlatılan Türkiye geneli halk oylaması ile Eren Karadaş Aralık Ayının Kaptanı seçildi.

YILIN ÖDÜLÜNE DE ADAY

Sektörden birçok öncü kurum ve kuruluşun katıldığı törende  servis, turizm, şehirlerarası ve kent içi olmak üzere 4 ayrı kategoride Türkiye genelinde ayın kaptanları seçildi. Köpeğin kurtarılma anının videosuyla başlayan törende Eren Karadaş herkesin takdirini bir kez daha topladı. UlaşımPark Genel Müdürü M.Yasin Özlü, ödülü ile birlikte kendisini ziyaret eden Karadaş’a gösterdiği örnek davranıştan dolayı teşekkür etti. Karadaş, şu anda oylaması devam eden yılın kaptan şoförü oylamasına da aday gösterildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.