19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaldığı Yerden

Spor 30.11.2015 - 09:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kaldığı Yerden

Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Çayırovaspor sezonun ikinci yarısına Cephanelik Stadı’nda start verdi. Tavşantepespor karşısında farklı kazanan yeşil siyahlı ekibin golleri İdris, Güney(2) ve Tayfun’dan geldi.

Cephanelik Stadı’nda yoğun yağmur yağışı ve soğuk bir havada oynanan karşılaşma öncesi Tavşantepespor futbolcuları, Teknik ekibi ve yönetimi Çayırovaspor’u alkışlarla karşıladı. Çayırova Kuştepe Stadı’nda oynanan sezonun ilk yarısının ilk maçında sıcak bir karşılama ile karşılaştıklarını belirten Tavşantepespor Yönetimi, aynı sıcaklığı Cephanelik Stadı’nda bu kez Çayırovaspor’a gösterdiler. STAT IŞIKLARI SAÇ BAŞ YOLDURDU Karşılaşmanın oynandığı Cephanelik Stadı’nda ışıklandırmanın yetersizliği, eksik ampullerin olması, ara ara kesinti yaşanması maçı izleyen futbolseverler ve sahada mücadele eden futbolculara saç baş yoldurttu. İDRİS İLE PERDE AÇILDI Karşılaşmaya iki takım da denk bir mücadele ile start verdiler. İlk yarının sonlarına kadar iki takımda pozisyon üretmekte zorlandı. Ancak ilk yarının son bölümünde kazanılan penaltıyı İdris gole çevirince soyunma odasına yeşil siyahlı ekip 1-0’lık avantajla girdi. İkinci yarıda oyun hakimiyetini elinde bulunduran Çayırovaspor poziyon üretmeyede başladı. Güney ceza sahası çizgisi üzerinde sırtı kaleye dönük aldığı topu ustaca geriye çevirip mükemmel bir vuruş gerçekleştirdi ve takımını 2-0 öne taşıdı. Karşılaşmada bir sağ bir sol kanatta mücadele eden Tayfun iyi mücadelesini golle süsleyen isim oldu ve skoru 3-0 yaptı. Perdeyi Güney ile kapatan Çayırovaspor zorlu Tavşantepespor deplasmanından 4-0’lık skorla ve 36 puanla döndü.
Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Çayırovaspor sezonun ikinci yarısına Cephanelik Stadı’nda start verdi. Tavşantepespor karşısında farklı kazanan yeşil siyahlı ekibin golleri İdris, Güney(2) ve Tayfun’dan geldi.

Cephanelik Stadı’nda yoğun yağmur yağışı ve soğuk bir havada oynanan karşılaşma öncesi Tavşantepespor futbolcuları, Teknik ekibi ve yönetimi Çayırovaspor’u alkışlarla karşıladı. Çayırova Kuştepe Stadı’nda oynanan sezonun ilk yarısının ilk maçında sıcak bir karşılama ile karşılaştıklarını belirten Tavşantepespor Yönetimi, aynı sıcaklığı Cephanelik Stadı’nda bu kez Çayırovaspor’a gösterdiler.

STAT IŞIKLARI SAÇ BAŞ YOLDURDU

Karşılaşmanın oynandığı Cephanelik Stadı’nda ışıklandırmanın yetersizliği, eksik ampullerin olması, ara ara kesinti yaşanması maçı izleyen futbolseverler ve sahada mücadele eden futbolculara saç baş yoldurttu.

İDRİS İLE PERDE AÇILDI

Karşılaşmaya iki takım da denk bir mücadele ile start verdiler. İlk yarının sonlarına kadar iki takımda pozisyon üretmekte zorlandı. Ancak ilk yarının son bölümünde kazanılan penaltıyı İdris gole çevirince soyunma odasına yeşil siyahlı ekip 1-0’lık avantajla girdi. İkinci yarıda oyun hakimiyetini elinde bulunduran Çayırovaspor poziyon üretmeyede başladı. Güney ceza sahası çizgisi üzerinde sırtı kaleye dönük aldığı topu ustaca geriye çevirip mükemmel bir vuruş gerçekleştirdi ve takımını 2-0 öne taşıdı. Karşılaşmada bir sağ bir sol kanatta mücadele eden Tayfun iyi mücadelesini golle süsleyen isim oldu ve skoru 3-0 yaptı. Perdeyi Güney ile kapatan Çayırovaspor zorlu Tavşantepespor deplasmanından 4-0’lık skorla ve 36 puanla döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.