19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kalespor 2.Küme’ye düştü

Spor 16.02.2017 - 15:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kalespor 2.Küme’ye düştü

  1.Küme C Grubu’nda küme düşen ikinci ve son takım belli oldu. Şekerpınar G.B. ile Darıca Kale Bayramoğlu arasında yaşanan küme düşmeme savaşını kazanan taraf, Hasan Hüseyin Köse’nin çalıştırdığı Şekerpınar G.B. oldu. Şekerpınar’ın bay geçirdiği 21’inci haftada Körfez Esenspor ile karşılaşan Darıca Kale Bayramoğluspor, Metin Oktay Stadı’ndaki mücadeleyi 9-2 kaybedince 1.Küme’ye veda etti.  Pazar günü oynanacak son hafta maçları formaliteden öteye geçmeyecek. 16 puanı bulunan Şekerpınar, Derince Tek Sedaş ile, 13 puanlı Darıca Kale Bayramoğlu ise Yenidoğan Serdar ile son hafta maçlarını oynayacak. Şekerpınar rakibine göre ikili averajda üstün olduğu için ligde kalmayı garantilemiş oldu.  KALESPOR EFSANESİ DİBE VURDU İlgisizlik nedeniyle günden güne eriyen ve eski günlerini mumla arayan Darıca Kale Bayramoğluspor’un 1.Küme’den de düşmesi bölge futbolu adına üzüntü verici oldu. Bir dönem elde ettiği şampiyonluklarla Kocaeli amatör sporuna damga vuran kırmızı-mavili kulüp Bölgesel Amatör Lig’de de mücadele vermişti.  

 

1.Küme C Grubu’nda küme düşen ikinci ve son takım belli oldu. Şekerpınar G.B. ile Darıca Kale Bayramoğlu arasında yaşanan küme düşmeme savaşını kazanan taraf, Hasan Hüseyin Köse’nin çalıştırdığı Şekerpınar G.B. oldu. Şekerpınar’ın bay geçirdiği 21’inci haftada Körfez Esenspor ile karşılaşan Darıca Kale Bayramoğluspor, Metin Oktay Stadı’ndaki mücadeleyi 9-2 kaybedince 1.Küme’ye veda etti.  Pazar günü oynanacak son hafta maçları formaliteden öteye geçmeyecek. 16 puanı bulunan Şekerpınar, Derince Tek Sedaş ile, 13 puanlı Darıca Kale Bayramoğlu ise Yenidoğan Serdar ile son hafta maçlarını oynayacak. Şekerpınar rakibine göre ikili averajda üstün olduğu için ligde kalmayı garantilemiş oldu. 

KALESPOR EFSANESİ DİBE VURDU

İlgisizlik nedeniyle günden güne eriyen ve eski günlerini mumla arayan Darıca Kale Bayramoğluspor’un 1.Küme’den de düşmesi bölge futbolu adına üzüntü verici oldu. Bir dönem elde ettiği şampiyonluklarla Kocaeli amatör sporuna damga vuran kırmızı-mavili kulüp Bölgesel Amatör Lig’de de mücadele vermişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.