Kaman: “Gebze'yi bilmeyen siyasette noktayı koyar"

Gebze 10.03.2019 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaman: “Gebze'yi bilmeyen siyasette noktayı koyar"

Gebze’de adeta kamp kuran Millet İttifakı Başkan Adayları Kaman ve Dursun çok sert konuştu.

Millet ittifakı adeta Gebze'de kamp kurdu. Değisim isteyen Gebze halkı her fırsatta Millet ittifakı adaylarıyla bir araya geliyor birlik beraberlik mesajları vermekten kaçınmiyorlar. Programlar dahilinde yine sabah Gebze'nin en büyük mahallesi olan ve tapu sorunuyla yedi yıldır mücadele eden Beylikbağı'nda STK'larla, muhtar adaylarıyla ve mahallenin önemli aileleriyle kahvaltıda bir araya gelen Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve Millet ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı Dr. Serdar Kaman ile Av.Recep Dursun çok sert konustu. Kahvaltıli toplantıda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman, İzmit'i, Gebze'yi ve hatta Beylikbağını bilmeyenler bu kenti yönetemezler ve 31 Mart'tan sonra siyasette noktayı koyar, biz Kocaeli'yi çok iyi tanıyoruz ve halkımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz dedi. Kaman ayrıca Gebze başkan adayımız Recep Dursun kardeşim sizin icin uzun yıllardır tapu sorunuyla ilgili mücadelenizde hap yanınızda omuz omuza, Beylikbağı'nin tapu sorununu çözecek tek kişidir, 31 Mart günü Gebze'nin kurtuluşu Recep Dursun ile olacaktir, bizlerinde göreve gelmesi halinde Gebze sadece yaşama zorunluluğu olan bir yer değil marka kent olacaktır diye kaydetti. Toplantıda daha sonra konuşan Gebze Belediye başkan adayı Av. Recep Dursun'da yaptığı konusmada, gazetelere boy boy ilan verip tapu sorununu çözdük diyerek yalan söylemeyin bu insanları enayi yerine koyup onurlarıyla oynamayın, çözülen hicbirşey yok bu temiz insanları kandıramazsınız dedi. Dursun ayrica 7 yıldır bu tapu sorunuyla uğraşıyoruz, birçok kez eylemler yaptık, konuşmak istedik ancak görmemezlikten geldiniz, şimdi seçim zamanı ve makyajlı reklamlarla bu sorun çözulmüyor ve üstelik benim gibi aday olan hicbir yetkisi olmayan mevcut yönetimin adayı çıkıp tapu sorununu çözdük diyemez onun hicbir yetkisi yok, halkımız 31 Mart günü, 17 yıldır Gebze'de yaptığınız vurdum duymazlığın hesabını size soracaktır, Allahın izniyle Gebze'de ben Büyükşehirde de doktorumuz Serdar Kaman Kocaeli ve halkının rantçı ve yandaşlardan kurtuluşunun müjdeleyicisi olacaktır dedi.
Gebze’de adeta kamp kuran Millet İttifakı Başkan Adayları Kaman ve Dursun çok sert konuştu.

Millet ittifakı adeta Gebze'de kamp kurdu. Değisim isteyen Gebze halkı her fırsatta Millet ittifakı adaylarıyla bir araya geliyor birlik beraberlik mesajları vermekten kaçınmiyorlar. Programlar dahilinde yine sabah Gebze'nin en büyük mahallesi olan ve tapu sorunuyla yedi yıldır mücadele eden Beylikbağı'nda STK'larla, muhtar adaylarıyla ve mahallenin önemli aileleriyle kahvaltıda bir araya gelen Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve Millet ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı Dr. Serdar Kaman ile Av.Recep Dursun çok sert konustu.

Kahvaltıli toplantıda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman, İzmit'i, Gebze'yi ve hatta Beylikbağını bilmeyenler bu kenti yönetemezler ve 31 Mart'tan sonra siyasette noktayı koyar, biz Kocaeli'yi çok iyi tanıyoruz ve halkımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz dedi. Kaman ayrıca Gebze başkan adayımız Recep Dursun kardeşim sizin icin uzun yıllardır tapu sorunuyla ilgili mücadelenizde hap yanınızda omuz omuza, Beylikbağı'nin tapu sorununu çözecek tek kişidir, 31 Mart günü Gebze'nin kurtuluşu Recep Dursun ile olacaktir, bizlerinde göreve gelmesi halinde Gebze sadece yaşama zorunluluğu olan bir yer değil marka kent olacaktır diye kaydetti.

Toplantıda daha sonra konuşan Gebze Belediye başkan adayı Av. Recep Dursun'da yaptığı konusmada, gazetelere boy boy ilan verip tapu sorununu çözdük diyerek yalan söylemeyin bu insanları enayi yerine koyup onurlarıyla oynamayın, çözülen hicbirşey yok bu temiz insanları kandıramazsınız dedi. Dursun ayrica 7 yıldır bu tapu sorunuyla uğraşıyoruz, birçok kez eylemler yaptık, konuşmak istedik ancak görmemezlikten geldiniz, şimdi seçim zamanı ve makyajlı reklamlarla bu sorun çözulmüyor ve üstelik benim gibi aday olan hicbir yetkisi olmayan mevcut yönetimin adayı çıkıp tapu sorununu çözdük diyemez onun hicbir yetkisi yok, halkımız 31 Mart günü, 17 yıldır Gebze'de yaptığınız vurdum duymazlığın hesabını size soracaktır, Allahın izniyle Gebze'de ben Büyükşehirde de doktorumuz Serdar Kaman Kocaeli ve halkının rantçı ve yandaşlardan kurtuluşunun müjdeleyicisi olacaktır dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.