‘Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri’ Gebze’de konuşulacak

Gebze 27.07.2019 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri’ Gebze’de konuşulacak

Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı, 9 Ekim 2019, Bilişim Vadisi Gebze'de yapılacak. T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesindeki Bilişim Vadisi ve EFF Organizasyon Limited Şirketi'nin 9 Ekim 2019'da Bilişim Vadisi'nde Kamu ve özel sektörden 450+ üst düzey yöneticinin katılımı ile gerçekleştireceği Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı Marmara bölgesinin en etkili ve kapsamlı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Etkinliği olmaya aday gösteriliyor.  ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER KONUŞACAK Dijital Dönüşüm, Dijital Dönüşüm Yol Haritası, Endüstri 4.0, Yapay Zeka, IoT Teknolojisi ve Stratejileri, Akıllı Şehirler, Endüstriyel Akıllı Üretim, Siber Güvenlik, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, Dijital Para Birimleri ve Teknolojileri, Son Teknoloji Deneyimleri gibi konuların tartışılacağı etkinlikte; Türkiye Cumhuriyeti Bakanlıklarından, Belediyelerden, Üniversitelerden, İdare Başkanlıklarından, Sanayi Odaları ve Ticaret Odalarından, Teknoloji Sağlayıcı firmalardan, Son Kullanıcı firmalardan, Operatörlerden, Bankalardan ve daha birçok ilgili sektörden katılımcılar bulunacaktır.  STM, Vestel, Logo Yazılım, Bilişim A.Ş, Uptime, Canovate, Ortem, İnforte ,Türkiye Bilişim Derneği, Gebze Teknik Üniversitesi gibi sponsorların yanında; T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ISO, Tubitak, STM, Vestel gibi kurumlardan üst düzey yöneticiler etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak.

Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı, 9 Ekim 2019, Bilişim Vadisi Gebze'de yapılacak. T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesindeki Bilişim Vadisi ve EFF Organizasyon Limited Şirketi'nin 9 Ekim 2019'da Bilişim Vadisi'nde Kamu ve özel sektörden 450+ üst düzey yöneticinin katılımı ile gerçekleştireceği Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı Marmara bölgesinin en etkili ve kapsamlı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Etkinliği olmaya aday gösteriliyor. 

ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER KONUŞACAK

Dijital Dönüşüm, Dijital Dönüşüm Yol Haritası, Endüstri 4.0, Yapay Zeka, IoT Teknolojisi ve Stratejileri, Akıllı Şehirler, Endüstriyel Akıllı Üretim, Siber Güvenlik, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, Dijital Para Birimleri ve Teknolojileri, Son Teknoloji Deneyimleri gibi konuların tartışılacağı etkinlikte; Türkiye Cumhuriyeti Bakanlıklarından, Belediyelerden, Üniversitelerden, İdare Başkanlıklarından, Sanayi Odaları ve Ticaret Odalarından, Teknoloji Sağlayıcı firmalardan, Son Kullanıcı firmalardan, Operatörlerden, Bankalardan ve daha birçok ilgili sektörden katılımcılar bulunacaktır.  STM, Vestel, Logo Yazılım, Bilişim A.Ş, Uptime, Canovate, Ortem, İnforte ,Türkiye Bilişim Derneği, Gebze Teknik Üniversitesi gibi sponsorların yanında; T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ISO, Tubitak, STM, Vestel gibi kurumlardan üst düzey yöneticiler etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.