19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kamuya 10 bin 500 lise mezunu alınacak.

Ekonomi 24.02.2018 - 08:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kamuya 10 bin 500 lise mezunu alınacak.

Kamuya Mart ayı sonuna kadar en az 10 bin 500 memur alımı yapılacak. Başvuru tarihleri, her kurumun resmi internet sitesi üzerinden duyuruluyor. Bazı kurumlar KPSS'den belirledikleri taban puanı alma şartı koyarken, bazıları ise KPSS istemiyor. Adaylarda, "Görevini yapmasına engel bir sağlık problemi olmamak (engelli alımları hariç), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, casusluk ve ihaleye fesat karıştırma gibi suçları işlememiş olmak" şartları aranıyor. Alım yapacak kurumlar da şöyle: "Göç İdaresi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, TÜBİTAK, Ankara DOB, TİM, Adli Tıp Kurumu, ÇSGB, KOSGEB, Merkez Bankası, Milli Eğitim Bakanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, TEİAŞ, ÖSYM, TÜSEB, TÜSAŞ, TÜVASAŞ, Sivas Valiliği, MKEK,, TÜLOMSAŞ, MASAK.".

Kamuya Mart ayı sonuna kadar en az 10 bin 500 memur alımı yapılacak. Başvuru tarihleri, her kurumun resmi internet sitesi üzerinden duyuruluyor. Bazı kurumlar 'den belirledikleri taban puanı alma şartı koyarken, bazıları ise KPSS istemiyor. Adaylarda, "Görevini yapmasına engel bir sağlık problemi olmamak (engelli alımları hariç), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, casusluk ve ihaleye fesat karıştırma gibi suçları işlememiş olmak" şartları aranıyor. Alım yapacak kurumlar da şöyle: "Göç İdaresi Başkanlığı, Gençlik ve  DOB, TİM,  Kurumu, ÇSGB, , Merkez Bankası,  Komutanlığı, TEİAŞ, , TÜSEB, TÜSAŞ, TÜVASAŞ,
Sivas Valiliği, MKEK,, TÜLOMSAŞ, MASAK.".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.