KAN BAĞIŞINA YOĞUN İLGİ

Darıca 07.08.2015 - 15:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KAN BAĞIŞINA YOĞUN İLGİ

Kızılay Darıca’da vatandaşları hem bilgilendirdi hem de bağışta bulunmak isteyenlerden kan bağışını gerçekleştirdi.

Kızılay dün Darıca’da çalışma gerçekleştirdi. Çınaraltında mobil aracıyla gelen Kızılay çalışanları, vatandaşlara broşür dağıtarak ve onlarla sohbetler ederek bilgilendirdiler. Pazar kurulması nedeniyle yoğun olan cadde üzerinde bağış yapanların oranı oldukça fazlaydı. Bunun yanı sıra meraklı bakışlarla kan bağışını izleyen vatandaşlarımızda söz konusuydu. Doldurulması gereken formların olduğu masanın kalabalık olması ve vatandaşların beklemesi hem Kızılay hem de bizim açımızdan sevindirici olay olarak görüldü. Kızılay mobil aracıyla dolaşmaya devam edecek. 
Kızılay Darıca’da vatandaşları hem bilgilendirdi hem de bağışta bulunmak isteyenlerden kan bağışını gerçekleştirdi.

Kızılay dün Darıca’da çalışma gerçekleştirdi. Çınaraltında mobil aracıyla gelen Kızılay çalışanları, vatandaşlara broşür dağıtarak ve onlarla sohbetler ederek bilgilendirdiler. Pazar kurulması nedeniyle yoğun olan cadde üzerinde bağış yapanların oranı oldukça fazlaydı. Bunun yanı sıra meraklı bakışlarla kan bağışını izleyen vatandaşlarımızda söz konusuydu. Doldurulması gereken formların olduğu masanın kalabalık olması ve vatandaşların beklemesi hem Kızılay hem de bizim açımızdan sevindirici olay olarak görüldü.

Kızılay mobil aracıyla dolaşmaya devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.