19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kanca, "Bu zulümdür"

Çayırova 09.03.2017 - 18:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kanca, "Bu zulümdür"

TAYSAD Başkanı Alper Kanca, "Hükümetin sanayi kuruluşlarına yönelik teşviklerine karşılık elektrik üreten ve satanlar gizli zamlarla adeta bizlere zulüm uyguluyorlar." dedi.

TAYSAD Yönetim Kurulu başkanı Alper Kanca açıklamsında, "Bugün ihracatımızla, üretimimizle, kattığımız katmadeğerle ülkemizi Avrupa ve Ortadoğu'da söz sahibi yapacak bir düzeye taşıma gayretindeyiz. Bu konuda ciddi istatistik grafiklerimiz var. Devletimizin teşvikleride artık dikkate alınacak boyutta. Şayet ben bir dönem bu teşviklerin oranları nedeniyle hiç ilgilenmezken şimdilerde sürekli teşvikleri güncel olarak takip ediyorum. Sektördeki tüm meslektaşlarıma da bunu öneririm. Aslında şikayet ve sitemimizde var. Keşke sayın bakanımız burada olsaydı kendisine bu konuda bilgi aktarabilseydim. Ancak Sayın Valimiz burada. Kendisi sadece Kocaeli değil aynı zamanda otomotiv valisi olarak nitelendirilecek derecede bizimle ilgileniyor. Gerek bakanımıza bu sıkıntımızı iletmesi gerekse kendisininde müdahalede bulunması adına elektrik üreten ve satanların OSB'ler üzerindeki gizli zamlarını belirtmek ve dikkat çekmek isterim. Zalimce zamlarla bizlere adeta zulüm uyguluyorlar. Bizler 15 Temmuz darbesi gecesi ve ertesi günü Avrupa siparişlerini yetiştirerek ülkemizin gücünü gösterdik. Demokrasi nöbetlerinin yanısıra ekonomi nöbetleri ile ülkemizin darbelerden etkilenmeyen, ticareti, ekonomisi süreklilik sağlayan güçlü bir ülke olduğunu ispatladık. Hükümetimiz bu elektrik zammı konusunda bizlere gerekli desteği vermesine karşılık özel elektrik satıcıları bir şekilde hükümetin bize olan destek sözünü de çiğneyerek, hiçe sayarak zalimce zamlar uyguluyorlar."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
TAYSAD Başkanı Alper Kanca, "Hükümetin sanayi kuruluşlarına yönelik teşviklerine karşılık elektrik üreten ve satanlar gizli zamlarla adeta bizlere zulüm uyguluyorlar." dedi.

TAYSAD Yönetim Kurulu başkanı Alper Kanca açıklamsında, "Bugün ihracatımızla, üretimimizle, kattığımız katmadeğerle ülkemizi Avrupa ve Ortadoğu'da söz sahibi yapacak bir düzeye taşıma gayretindeyiz. Bu konuda ciddi istatistik grafiklerimiz var. Devletimizin teşvikleride artık dikkate alınacak boyutta. Şayet ben bir dönem bu teşviklerin oranları nedeniyle hiç ilgilenmezken şimdilerde sürekli teşvikleri güncel olarak takip ediyorum. Sektördeki tüm meslektaşlarıma da bunu öneririm. Aslında şikayet ve sitemimizde var. Keşke sayın bakanımız burada olsaydı kendisine bu konuda bilgi aktarabilseydim. Ancak Sayın Valimiz burada. Kendisi sadece Kocaeli değil aynı zamanda otomotiv valisi olarak nitelendirilecek derecede bizimle ilgileniyor. Gerek bakanımıza bu sıkıntımızı iletmesi gerekse kendisininde müdahalede bulunması adına elektrik üreten ve satanların OSB'ler üzerindeki gizli zamlarını belirtmek ve dikkat çekmek isterim. Zalimce zamlarla bizlere adeta zulüm uyguluyorlar. Bizler 15 Temmuz darbesi gecesi ve ertesi günü Avrupa siparişlerini yetiştirerek ülkemizin gücünü gösterdik. Demokrasi nöbetlerinin yanısıra ekonomi nöbetleri ile ülkemizin darbelerden etkilenmeyen, ticareti, ekonomisi süreklilik sağlayan güçlü bir ülke olduğunu ispatladık. Hükümetimiz bu elektrik zammı konusunda bizlere gerekli desteği vermesine karşılık özel elektrik satıcıları bir şekilde hükümetin bize olan destek sözünü de çiğneyerek, hiçe sayarak zalimce zamlar uyguluyorlar."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.