19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kandaz’ın telefonları susmuyor

Gebze 03.07.2020 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kandaz’ın telefonları susmuyor

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’ın telefonları susmuyor. Gebze’de yaklaşık 35 saatten fazladır 16 mahallede sular yok. İSU ise telefonları açmıyor. Gebze Belediyesi’nden yapılan açıklamada mahallelere kademeli olarak su verilmeye başlandığını söylendi. Arapçeşme Mahallesi’nin sevilen muhtarı Remzi Kandaz vatandaşların derdine çare olmaya çalışıyor. Sadece Arapçeşme Mahallesi’nden değil Gebze’nin her mahallesinden telefon aldığını söyleyen Kandaz, “4 saat içince 99 telefon görüşmesi ve yüzlerce Whatsapp sorusuna cevap, Facebook'a verdiğim cevapları sayamadım. Sadece Muhtarlığını yaptığım Arapçeşme değil. Gebze’nin her tarafından arayan kardeşlerimiz oluyor. Vatandaşa yardımcı olabilmek bana huzur veriyor. Durumdan rahatsız değilim. Ama ne olur Allah aşkına şu su kesintisine bir çare bulun. En başta ahali bu çileden kurtarsın. Herkes rahat etsin” dedi.

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’ın telefonları susmuyor.

Gebze’de yaklaşık 35 saatten fazladır 16 mahallede sular yok. İSU ise telefonları açmıyor. Gebze Belediyesi’nden yapılan açıklamada mahallelere kademeli olarak su verilmeye başlandığını söylendi. Arapçeşme Mahallesi’nin sevilen muhtarı Remzi Kandaz vatandaşların derdine çare olmaya çalışıyor. Sadece Arapçeşme Mahallesi’nden değil Gebze’nin her mahallesinden telefon aldığını söyleyen Kandaz, “4 saat içince 99 telefon görüşmesi ve yüzlerce Whatsapp sorusuna cevap, Facebook'a verdiğim cevapları sayamadım. Sadece Muhtarlığını yaptığım Arapçeşme değil. Gebze’nin her tarafından arayan kardeşlerimiz oluyor. Vatandaşa yardımcı olabilmek bana huzur veriyor. Durumdan rahatsız değilim. Ama ne olur Allah aşkına şu su kesintisine bir çare bulun. En başta ahali bu çileden kurtarsın. Herkes rahat etsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.