19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KANGREN SORUN KALMAYACAK!

Çayırova 01.12.2017 - 15:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KANGREN SORUN KALMAYACAK!

Çayırova Belediyesi Aralık Ayı Meclis Oturumu Belediye ve Meclis Başkanı Şevki Demirci nezaretinde yapıldı. Meclis toplantısında konuşan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Kangren olan sorunları birer birer çözüyoruz. Çayırova’da artık sorun olan hiçbir şey kalmayacak” dedi.

Çayırova Belediyesi Aralık Ayı Meclis Oturumu Belediye ve Meclis Başkanı Şevki Demirci nezaretinde yapıldı. Başkan Demirci Kasım ayı içinde yer alan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü 24 Kasım öğretmenler günü ve Mevlit Kandili ile ilgili mesaj ve temennilerini meclis üyeleri ile paylaştı. Muhalefet meclis üyesi grup sözcüleri de söz alarak aynı temenni mesajlarında bulundular. Yine Kasım ayı meclisinde görüşülen karar özetleri oylanarak kabul edildi. Aralık Ayı Meclis Oturumunda ise Tepeören Gebze OSB ve Tuzla enerji nakil hatlarının yenilenmesi çalışmalarında değişen hat güzergâhları ile ilgili imar plan tadilatı belediye zabıta personelinin maktu mesai ücretleri sözleşmeli personelin aylık ücretinin belirlenmesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hükümlerinde değişiklik yapılması gündemde yer alan konular oldu. PAZARCI SORUNUNA TEPKİ GÖSTERDİ  CHP Meclis Üyesi Halis Koç semt pazarında inceleme yaptıklarını ve sorunlar olduğunu söyleyince Başkan Demirci  sert tepki gösterdi. Başkan Demirci "Pazarcı esnafını çamurdan yağmurdan kurtardık. Bu güne kadar bu insanlara bir köpek kulübesi yapmamışsınız yaptıklarınızı da kaçak ruhsatsız yapmışsınız. Bu kaçak işlerinizin ruhsatlarını bile ben aldım. Pazarcı esnafını düşündüğünüz falan da yok. Konuşmuş olmak için konuşuyorsunuz. Pazarcı esnafından iki kişiye bedava yer vermedik diye çıngar çıkartıyor. İlçenin dört bir köşesinden otobüslerle müşteriyi ayaklarına taşıyoruz. Siz bir şeye karışmasanız her şey daha güzel olacak." dedi. Meclis salonuna iskan sorunları olan Çağdaşkent sakinleri de yoğun ilgi gösterdi. Başkan Demirci bu sorunu çözeceklerini ifade etti.  
Çayırova Belediyesi Aralık Ayı Meclis Oturumu Belediye ve Meclis Başkanı Şevki Demirci nezaretinde yapıldı. Meclis toplantısında konuşan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Kangren olan sorunları birer birer çözüyoruz. Çayırova’da artık sorun olan hiçbir şey kalmayacak” dedi.

Çayırova Belediyesi Aralık Ayı Meclis Oturumu Belediye ve Meclis Başkanı Şevki Demirci nezaretinde yapıldı. Başkan Demirci Kasım ayı içinde yer alan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü 24 Kasım öğretmenler günü ve Mevlit Kandili ile ilgili mesaj ve temennilerini meclis üyeleri ile paylaştı. Muhalefet meclis üyesi grup sözcüleri de söz alarak aynı temenni mesajlarında bulundular. Yine Kasım ayı meclisinde görüşülen karar özetleri oylanarak kabul edildi.

Aralık Ayı Meclis Oturumunda ise Tepeören Gebze OSB ve Tuzla enerji nakil hatlarının yenilenmesi çalışmalarında değişen hat güzergâhları ile ilgili imar plan tadilatı belediye zabıta personelinin maktu mesai ücretleri sözleşmeli personelin aylık ücretinin belirlenmesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hükümlerinde değişiklik yapılması gündemde yer alan konular oldu.

PAZARCI SORUNUNA TEPKİ GÖSTERDİ 

CHP Meclis Üyesi Halis Koç semt pazarında inceleme yaptıklarını ve sorunlar olduğunu söyleyince Başkan Demirci  sert tepki gösterdi. Başkan Demirci "Pazarcı esnafını çamurdan yağmurdan kurtardık. Bu güne kadar bu insanlara bir köpek kulübesi yapmamışsınız yaptıklarınızı da kaçak ruhsatsız yapmışsınız. Bu kaçak işlerinizin ruhsatlarını bile ben aldım. Pazarcı esnafını düşündüğünüz falan da yok. Konuşmuş olmak için konuşuyorsunuz. Pazarcı esnafından iki kişiye bedava yer vermedik diye çıngar çıkartıyor. İlçenin dört bir köşesinden otobüslerle müşteriyi ayaklarına taşıyoruz. Siz bir şeye karışmasanız her şey daha güzel olacak." dedi. Meclis salonuna iskan sorunları olan Çağdaşkent sakinleri de yoğun ilgi gösterdi. Başkan Demirci bu sorunu çözeceklerini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.