19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kanseri gözünden tanıyın

16.02.2017 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kanseri gözünden tanıyın

15 Şubat Dünya Çocukluk Çağı Kanser Günü'nde uzmanlar, erken teşhise dikkat çekti. Dünyagöz Pendik'ten Dr. Feride Pınar Doğru, "Her yıl 1 milyon çocuktan 120'sinde kansere rastlanmaktadır. Löseminin tespiti için kapsamlı göz muayenesi yeterlidir" dedi. Dr. Doğru, "Bulanık görüş, ışık parlamaları, gözbebeği şekli veya büyüklüğünde değişiklikler, gözde kızarma, şişme ve ışığa karşı hassasiyet gibi belirtilere dikkat edilmeli" uyarısında bulundu.

15 Şubat Dünya Çocukluk Çağı Kanser Günü'nde uzmanlar, erken teşhise dikkat çekti. Dünyagöz Pendik'ten Dr. Feride Pınar Doğru, "Her yıl 1 milyon çocuktan 120'sinde kansere rastlanmaktadır. Löseminin tespiti için kapsamlı muayenesi yeterlidir" dedi. Dr. Doğru, "Bulanık görüş, ışık parlamaları, gözbebeği şekli veya büyüklüğünde değişiklikler, gözde kızarma, şişme ve ışığa karşı hassasiyet gibi belirtilere dikkat edilmeli" uyarısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.