Kaplan'ın çaldıkları, çalmadıkları!

Spor 17.10.2018 - 19:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaplan'ın çaldıkları, çalmadıkları!

Gebzespor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasını yöneten Burak Kaplan avukatlık mesleği yapmasına karşılık maç esanasında verdiği kararlarla adil olmayan bir yönetim gösterdi.

Gebzespor'un 1-0 öne geçtiği karşılaşmada rakip takım Nazilli Belediyespor kendisinde beklemediği bir galibiyete imza attı. Maçın son bölümünde beraberliğe razı bir görüntü sergileyen Nazilli Belediyespor kalecisi kale atışını dakikalarca oyalanarak yaptı. Oyuncu değişikliklerini de dakikalar süren bir zaman zarfında gerçekleştiren konuk ekip Hakem Burak Kaplan'ında yardımıyla Aydın'a 3 puanla döndü. Peki Burak Kaplan Hangi Kararları ile ön plana çıktı. Nazilli Belediyespor Aykut Sarıdoğan'ın ilk golü öncesinde rakip ikli mücadeleyi faulle kazanmalarına karşılık Burak Kaplan düdük çalmadı. Gebzesporlu futbolcular faul beklentisi ile oyundan düştükleri esnada Aykut'un uzak noktadan beklenmeyen şutu ağlarla buluştu... Sarı Kart gören Nazilli Belediyesporlu futbolcu ellerini kullanarak yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan ihraçö edilmesi beklenirken Burak Kaplan  sadece pozisyonu faul olarak değerlendirdi. Nazilli Belediyespor'un ikinci golü öncesi yine bir faul ve kart cezasıgerektiren pozisyona devam kararı verdi mor beyazlı oyuncuların şaşkınlığı arasında 3 rakip oyuncu altıpas içinde boşta kaldı.3 futbolcunun kısa paslaşması sonrası son futbolcu topu adeta boş kaleye gönderdi.  
Gebzespor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasını yöneten Burak Kaplan avukatlık mesleği yapmasına karşılık maç esanasında verdiği kararlarla adil olmayan bir yönetim gösterdi.

Gebzespor'un 1-0 öne geçtiği karşılaşmada rakip takım Nazilli Belediyespor kendisinde beklemediği bir galibiyete imza attı. Maçın son bölümünde beraberliğe razı bir görüntü sergileyen Nazilli Belediyespor kalecisi kale atışını dakikalarca oyalanarak yaptı. Oyuncu değişikliklerini de dakikalar süren bir zaman zarfında gerçekleştiren konuk ekip Hakem Burak Kaplan'ında yardımıyla Aydın'a 3 puanla döndü.

Peki Burak Kaplan Hangi Kararları ile ön plana çıktı.

Nazilli Belediyespor Aykut Sarıdoğan'ın ilk golü öncesinde rakip ikli mücadeleyi faulle kazanmalarına karşılık Burak Kaplan düdük çalmadı. Gebzesporlu futbolcular faul beklentisi ile oyundan düştükleri esnada Aykut'un uzak noktadan beklenmeyen şutu ağlarla buluştu...

Sarı Kart gören Nazilli Belediyesporlu futbolcu ellerini kullanarak yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan ihraçö edilmesi beklenirken Burak Kaplan  sadece pozisyonu faul olarak değerlendirdi.

Nazilli Belediyespor'un ikinci golü öncesi yine bir faul ve kart cezasıgerektiren pozisyona devam kararı verdi mor beyazlı oyuncuların şaşkınlığı arasında 3 rakip oyuncu altıpas içinde boşta kaldı.3 futbolcunun kısa paslaşması sonrası son futbolcu topu adeta boş kaleye gönderdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.