Kaptan dediğin böyle olur!

Spor 15.01.2015 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kaptan dediğin böyle olur!

Darıca G.B’nin emektar kaptanı Yusuf Atay, Antalya kampında da liderliğini gösteriyor.

Antrenmanlarda takım arkadaşlarına yardımcı olan ve sık sık konuşmalar yapan Kapna Yusuf, takımdaki ağabeylik rolüyle alkış topluyor. Darıca G.B’nin şampiyonluk hedefiyle mücadele ettiği sezonda önemli bir sorumluluk üstlenen Yusuf, sadece kaptanlık değil göreviyle değil, performansıyla da teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Üstün futbol zekâsıyla sarı yeşilli temsilcimizin en önemli futbolcularından birisi olan Yusuf Atay, ligin zorlu ikinci yarısında Teknik Direktör Özgür Vurur’un en önemli kozu olacak.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Darıca G.B’nin emektar kaptanı Yusuf Atay, Antalya kampında da liderliğini gösteriyor.

Antrenmanlarda takım arkadaşlarına yardımcı olan ve sık sık konuşmalar yapan Kapna Yusuf, takımdaki ağabeylik rolüyle alkış topluyor. Darıca G.B’nin şampiyonluk hedefiyle mücadele ettiği sezonda önemli bir sorumluluk üstlenen Yusuf, sadece kaptanlık değil göreviyle değil, performansıyla da teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Üstün futbol zekâsıyla sarı yeşilli temsilcimizin en önemli futbolcularından birisi olan Yusuf Atay, ligin zorlu ikinci yarısında Teknik Direktör Özgür Vurur’un en önemli kozu olacak.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.