19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KAR ONLARA YARADI...

Darıca 08.01.2015 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

KAR ONLARA YARADI...

Darıca'yı etkisi altına alan yoğun kar yağışı okulların tatil edilmesi en çok çocuklara yaradı.

Pazartesi gecesi başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışı salı gününden itibaren ilk ve orta dereceli okullarda eğitimi olumsuz etkilemiş ve kar tatili başlamıştı. Halen yağan kar nediyle okullar eğitim ve öğretime ara verirken bu duruma en çok sevinen çocuklar oldu. Boş arsalarda,okul bahçelerinde kar topu oynayan, kardan adam yapan çocuklar tatilin keyfini çıkardı.                       Haber/Fotoğraf : Merve ÖZDEMİR
Darıca'yı etkisi altına alan yoğun kar yağışı okulların tatil edilmesi en çok çocuklara yaradı.

Pazartesi gecesi başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışı salı gününden itibaren ilk ve orta dereceli okullarda eğitimi olumsuz etkilemiş ve kar tatili başlamıştı. Halen yağan kar nediyle okullar eğitim ve öğretime ara verirken bu duruma en çok sevinen çocuklar oldu. Boş arsalarda,okul bahçelerinde kar topu oynayan, kardan adam yapan çocuklar tatilin keyfini çıkardı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber/Fotoğraf : Merve ÖZDEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.