KARABACAK’TAN ADAYLARA ÇAĞRI

Spor 22.01.2015 - 17:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

KARABACAK’TAN ADAYLARA ÇAĞRI

Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, 7 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Kulüp başkanlığına aday olacak kişilere güven dolu mesajlar gönderen Başkan Karabacak, ‘’Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kongrede aday olacak başkan adayımıza sonsuz destek vereceğiz’’ dedi.

Darıca G.B’nin menfaatlerinin her şeyden önce geldiğini söyleyen Başkan Karabacak, H.Akbaşoğlu’nun kulübe önemli hizmetler verdiğini belirterek kendisine teşekkür etti. Genel kurulda başkan adayı olacak kişiye sonsuz destek vereceklerini kaydeden Karabacak, başkan adayı ve yeni yönetimle ilgili ser verdi, sır vermedi. Darıca G.B’ne verdiği destekle taraflı tarafsız herkesin taktirini toplayan Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, sessizliğini bozarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Mevcut Kulüp Başkanı Halil Akbaşoğlu’nun yorulduğu gerekçesiyle görevi devretmek istediğini söyleyen Şükrü Karabacak, Akbaşoğlu ile ilgili övgü dolu sözler sarfetti. ‘AKBAŞOĞLU’NUN BÜYÜK EMEKLERİ VAR’ Halil Akbaşoğlu’nun 11 yıllık başkanlık döneminde kulübe önemli hizmetler verdiğinin altını çizen Karabacak, ‘’Kulüp başkanlığı yapmak kolay bir iş değildir. Halil Akbaşoğlu örnek bir başkanlık profili çizerek kulübünü elinden geldiğince ayakta tutmaya çalıştı. Takımımız her sene şampiyonluğun içinde oldu. Sadece sportif anlamda değil, her konuda kendisinin büyük emekleri var. Akbaşoğlu’na özverili çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz ‘’ dedi. ‘ÖNEMLİ OLAN DARICA G.B’NİN MENFAATLERİDİR’ Darıca G.B’de Halil Akbaşoğlu’nun görevi devretmek istemesinin ardından gözler Darıca G.B’nin başkanlık koltuğuna kimin oturacağına çevrildi. Konuyla ilgili isim vermekten kaçınan Karabacak, aday olacak kişiye her zaman olduğu gibi sonsuz destek vereceklerini söyledi. Darıca G.B’nin menfaatleri doğrultusunda hareket ettiklerini söyleyen Başkan Karabacak, Darıcalıların ve Darıca G.B’ne gönül veren herkesin içini rahat tutması gerektiğini, kulübün sahipsiz kalmayacağını söyledi. HABER : ÇAĞLAR AKAR
Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, 7 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Kulüp başkanlığına aday olacak kişilere güven dolu mesajlar gönderen Başkan Karabacak, ‘’Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kongrede aday olacak başkan adayımıza sonsuz destek vereceğiz’’ dedi.

Darıca G.B’nin menfaatlerinin her şeyden önce geldiğini söyleyen Başkan Karabacak, H.Akbaşoğlu’nun kulübe önemli hizmetler verdiğini belirterek kendisine teşekkür etti. Genel kurulda başkan adayı olacak kişiye sonsuz destek vereceklerini kaydeden Karabacak, başkan adayı ve yeni yönetimle ilgili ser verdi, sır vermedi. Darıca G.B’ne verdiği destekle taraflı tarafsız herkesin taktirini toplayan Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, sessizliğini bozarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Mevcut Kulüp Başkanı Halil Akbaşoğlu’nun yorulduğu gerekçesiyle görevi devretmek istediğini söyleyen Şükrü Karabacak, Akbaşoğlu ile ilgili övgü dolu sözler sarfetti.

‘AKBAŞOĞLU’NUN BÜYÜK EMEKLERİ VAR’

Halil Akbaşoğlu’nun 11 yıllık başkanlık döneminde kulübe önemli hizmetler verdiğinin altını çizen Karabacak, ‘’Kulüp başkanlığı yapmak kolay bir iş değildir. Halil Akbaşoğlu örnek bir başkanlık profili çizerek kulübünü elinden geldiğince ayakta tutmaya çalıştı. Takımımız her sene şampiyonluğun içinde oldu. Sadece sportif anlamda değil, her konuda kendisinin büyük emekleri var. Akbaşoğlu’na özverili çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz ‘’ dedi.

‘ÖNEMLİ OLAN DARICA G.B’NİN MENFAATLERİDİR’

Darıca G.B’de Halil Akbaşoğlu’nun görevi devretmek istemesinin ardından gözler Darıca G.B’nin başkanlık koltuğuna kimin oturacağına çevrildi. Konuyla ilgili isim vermekten kaçınan Karabacak, aday olacak kişiye her zaman olduğu gibi sonsuz destek vereceklerini söyledi. Darıca G.B’nin menfaatleri doğrultusunda hareket ettiklerini söyleyen Başkan Karabacak, Darıcalıların ve Darıca G.B’ne gönül veren herkesin içini rahat tutması gerektiğini, kulübün sahipsiz kalmayacağını söyledi.

HABER : ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.