Karabacak: Darıca'nın markası Darıca G.B'dir

Spor 04.06.2017 - 17:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karabacak: Darıca'nın markası Darıca G.B'dir

Karabacak: Darıca'nın markası Darıca G.B'dir

Darıca Gençlerbirliği kongresine katılan Onursal Başkan Şükrü Karabacak genel kurulda yaptığı konuşmada, Darıca’nın en önemli markasının Darıca Gençlerbirliği olduğunu söyledi. Darıca G.B’nin uzun yıllardan bu yana liglerde başarıyla mücadele ettiğini belirten Başkan Karabacak, kulüplerin yaşaması için desteklerini esirgememeleri gerektiğini söyleyerek Darıca G.B, Gebzespor ve Kocaelispor gibi takımlara sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. KARABACAK: ÖRNEK BİR KULÜBÜZ Darıca G.B olarak sportif başarının yanı sıra, tesisleşmeye büyük önem verdiklerini belirten Karabacak, Darıca G.B’nin tesisiyle, antrenman sahasıyla, şehir stadıyla örnek bir kulüp olarak gösterdiğinin altını çizdi. Şeffaf bir yönetim anlayışını benimsediklerini kaydeden Karabacak, kulübün tüm gelirlerinin nereye gittiğini şeffaf ve açık bir şekilde kamuoyuna sunduklarını belirtti. ‘’Darıca G.B şampiyonluğu kaçırmasına rağmen dimdik ayakta’’ diyen Başkan Karabacak, tüm spor branşlarına destek vermeye devam edeceklerini belirterek kongrenin Darıca’ya ve Darıca G.B’ye hayırlı olmasını diledi.
Karabacak: Darıca'nın markası Darıca G.B'dir

Darıca Gençlerbirliği kongresine katılan Onursal Başkan Şükrü Karabacak genel kurulda yaptığı konuşmada, Darıca’nın en önemli markasının Darıca Gençlerbirliği olduğunu söyledi. Darıca G.B’nin uzun yıllardan bu yana liglerde başarıyla mücadele ettiğini belirten Başkan Karabacak, kulüplerin yaşaması için desteklerini esirgememeleri gerektiğini söyleyerek Darıca G.B, Gebzespor ve Kocaelispor gibi takımlara sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

KARABACAK: ÖRNEK BİR KULÜBÜZ

Darıca G.B olarak sportif başarının yanı sıra, tesisleşmeye büyük önem verdiklerini belirten Karabacak, Darıca G.B’nin tesisiyle, antrenman sahasıyla, şehir stadıyla örnek bir kulüp olarak gösterdiğinin altını çizdi. Şeffaf bir yönetim anlayışını benimsediklerini kaydeden Karabacak, kulübün tüm gelirlerinin nereye gittiğini şeffaf ve açık bir şekilde kamuoyuna sunduklarını belirtti. ‘’Darıca G.B şampiyonluğu kaçırmasına rağmen dimdik ayakta’’ diyen Başkan Karabacak, tüm spor branşlarına destek vermeye devam edeceklerini belirterek kongrenin Darıca’ya ve Darıca G.B’ye hayırlı olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.