19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KARABACAK İMZALADI IŞIK ONAYLADI

Darıca 03.05.2015 - 15:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARABACAK İMZALADI IŞIK ONAYLADI

Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı yöneticilerinden Sebahattin Karayılan’ın oğlu Ahmet Karayılan’ın nikah şahitliğini yaptı.

Hatice Kacır ve Ahmet Karayılan’ın nikahını Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak kıyarken Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi H.Basri Güzeloğlu, Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık genç çiftin nikah şahitliğini yaptılar.  Olimpia Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün merasiminde Hatice ve Ahmet çiftinin en mutlu gününde yanında olan Işık ve beraberindekiler genç çifte mutluluklar dilerken evlilik cüzdanlarını genç çifte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık teslim etti.        
Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı yöneticilerinden Sebahattin Karayılan’ın oğlu Ahmet Karayılan’ın nikah şahitliğini yaptı.

Hatice Kacır ve Ahmet Karayılan’ın nikahını Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak kıyarken Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi H.Basri Güzeloğlu, Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık genç çiftin nikah şahitliğini yaptılar.

 Olimpia Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün merasiminde Hatice ve Ahmet çiftinin en mutlu gününde yanında olan Işık ve beraberindekiler genç çifte mutluluklar dilerken evlilik cüzdanlarını genç çifte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık teslim etti.

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.