Karabacak'ın Makam Aracı Kaza Yaptı

Darıca 13.03.2017 - 08:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karabacak'ın Makam Aracı Kaza Yaptı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın içerisinde makam otomobilinin karıştığı zincirleme kazada 3 belediye personeli yaralandı.

İzmit'te,  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine katıldıktan sonra  Darıca'ya dönen  Darıca Belediye Başkanı  Şükrü Karabacak'ın içerisinde bulunduğu makam aracı önünde giden araca çarptı. ZİNCİRLEME KAZA Şükrü Karabacak'ın makam aracına ise arkadan gelen içerisinde basın danışmanı  Bülent Anar, koruması Kenan İbar ve basın yayın çalışanı  Gökhan Şahin'in bulunduğu otomobil çarptı. 3 KİŞİ HAFİF YARALANDI Makam aracına çarpan otomobil hasar görürken, hafif yaralanan Anar, İbar ve Şahin kaldırıldıkları  Gebze  Fatih Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın içerisinde makam otomobilinin karıştığı zincirleme kazada 3 belediye personeli yaralandı.

İzmit'te,  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine katıldıktan sonra  Darıca'ya dönen  Darıca Belediye Başkanı  Şükrü Karabacak'ın içerisinde bulunduğu makam aracı önünde giden araca çarptı.

ZİNCİRLEME KAZA

Şükrü Karabacak'ın makam aracına ise arkadan gelen içerisinde basın danışmanı  Bülent Anar, koruması Kenan İbar ve basın yayın çalışanı  Gökhan Şahin'in bulunduğu otomobil çarptı.

3 KİŞİ HAFİF YARALANDI

Makam aracına çarpan otomobil hasar görürken, hafif yaralanan Anar, İbar ve Şahin kaldırıldıkları  Gebze  Fatih Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.