19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KARABACAK RAMAZAN AYINDA DA HALKLA BİRLİKTE

Darıca 07.06.2017 - 14:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KARABACAK RAMAZAN AYINDA DA HALKLA BİRLİKTE

Her akşam farklı bir mahallede iftar programına katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, iftar sonrasında da ev ziyaretleri, dernek ziyaretleri ve teravih sonrası cami cemaatiyle sohbet ederek gecenin ilerleyen saatlerine kadar vatandaşlarla ramazan ayını geçiriyor. Piri Reis Mahallesi Şehit Edip Zengin Anadolu Lisesi’nin bahçesinde yapılan Mahalle İftarı öncesi vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Karabacak, vatandaşlara yemek dağıtıp hayırlı ramazanlar diledi. Darıca Belediyesi Bilgi Evleri öğrenci korosunun söylediği ilahiler ve semazen gösterisi geceye renk katarken, iftar yemeğinin ardından yapılan duanın ardından Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptığı kısa selamlama konuşmasında, Mahalle İftarlarının komşuluk ilişkilerinin ve ilçede birlik ve beraberlik duygularının gelişmesine katkı sağladığını ifade ederek davetlerine icabet eden bütün mahalle halkına teşekkür etti. Sağlıklı ve sıhhatli bir ramazan ayı geçirilmesi temennisinde bulunan Başkan Karabacak, iftar sonrasında ise eşi Teslime Karabacak ve partililerle birlikte ev ziyaretleriyle vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Teravih namazının ardından cami cemaatine Osmanlı Şerbeti ikram eden Başkan Karabacak, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek hayırlı ramazanlar diledi.

Her akşam farklı bir mahallede iftar programına katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, iftar sonrasında da ev ziyaretleri, dernek ziyaretleri ve teravih sonrası cami cemaatiyle sohbet ederek gecenin ilerleyen saatlerine kadar vatandaşlarla ramazan ayını geçiriyor.

Piri Reis Mahallesi Şehit Edip Zengin Anadolu Lisesi’nin bahçesinde yapılan Mahalle İftarı öncesi vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Karabacak, vatandaşlara yemek dağıtıp hayırlı ramazanlar diledi.

Darıca Belediyesi Bilgi Evleri öğrenci korosunun söylediği ilahiler ve semazen gösterisi geceye renk katarken, iftar yemeğinin ardından yapılan duanın ardından Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptığı kısa selamlama konuşmasında, Mahalle İftarlarının komşuluk ilişkilerinin ve ilçede birlik ve beraberlik duygularının gelişmesine katkı sağladığını ifade ederek davetlerine icabet eden bütün mahalle halkına teşekkür etti. Sağlıklı ve sıhhatli bir ramazan ayı geçirilmesi temennisinde bulunan Başkan Karabacak, iftar sonrasında ise eşi Teslime Karabacak ve partililerle birlikte ev ziyaretleriyle vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Teravih namazının ardından cami cemaatine Osmanlı Şerbeti ikram eden Başkan Karabacak, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek hayırlı ramazanlar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.