KARABACAK SÖZ VERDİ!

Spor 12.02.2016 - 11:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARABACAK SÖZ VERDİ!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıca’ya ‘Skatepark’ kazandıracaklarının sözünü verdi. Son günlerde Facebook ve Twitter hesabına özellikle sporcular tarafından Skatepark yapılmasına dair istek mesajları aldığını belirten Karabacak, "Gençliğe ve spora verdiğimiz önem doğrultusunda sporcu kardeşlerimizin bu isteklerini Darıca sahilinde yapmaya karar verdik. Önümüzdeki günlerde yapımına başlayacak olduğumuz Skatepark’ın açılışına şimdiden tüm sporcu kardeşlerimizi davet ediyorum" dedi. SKATEPARK NEDİR? Skatepark; kaykay, paten ve bmx kullanıcılarının kendilerini ve yayaların sağlığını tehlikeye atmadan spor yapabilecekleri alanlardır. Günümüzde extreme spor yapanların ( Kaykay, Paten, Bmx Vb. ) sayısı hızla artmakla beraber skatepark sahalarının az olması sebebi ile bu spora gönül verenler farklı arayış içerisine girmektedirler.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıca’ya ‘Skatepark’ kazandıracaklarının sözünü verdi. Son günlerde Facebook ve Twitter hesabına özellikle sporcular tarafından Skatepark yapılmasına dair istek mesajları aldığını belirten Karabacak, "Gençliğe ve spora verdiğimiz önem doğrultusunda sporcu kardeşlerimizin bu isteklerini Darıca sahilinde yapmaya karar verdik. Önümüzdeki günlerde yapımına başlayacak olduğumuz Skatepark’ın açılışına şimdiden tüm sporcu kardeşlerimizi davet ediyorum" dedi.

SKATEPARK NEDİR?

Skatepark; kaykay, paten ve bmx kullanıcılarının kendilerini ve yayaların sağlığını tehlikeye atmadan spor yapabilecekleri alanlardır. Günümüzde extreme spor yapanların ( Kaykay, Paten, Bmx Vb. ) sayısı hızla artmakla beraber skatepark sahalarının az olması sebebi ile bu spora gönül verenler farklı arayış içerisine girmektedirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.