KARABACAK’TAN EMLAKÇILARA PROTOKOL!

Darıca 22.08.2017 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KARABACAK’TAN EMLAKÇILARA PROTOKOL!

DARICA BELEDİYESİ İLE KOCAELİ EMLAKÇILAR ODASI ARASINDA İMZALAR ATILDI

Emlak alım-satım öncesindeki işlemlerle ilgili iş verimliliğini ve performansını iyileştirmek adına Darıca Belediyesi ile Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası arasında protokol anlaşması imzalandı. Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkârlar odasının, sicil numaralı oda kimlik kartları bulunan üyeleri; oda tarafından onaylanmış sözleşme ve ekleri 'Oda Kimlik Fotokopisi, Malik/Maliklerin kimlik fotokopileri, tapu fotokopisi, yasal temsilciler için vekâletname ile Darıca Belediyesi'nde ödeme yapma, beyan değeri, imar durumu, aplikasyon krokisi, şuyulandırma bilgisi gibi bilgileri yazılı veya sözlü olarak alma konusunda yetkili olacaklar. Atılan imzaların ardından konuşan Oda Başkanı Ahmet Pekin, "Her şeyden önce Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak’a  odamız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Hem sektörümüz hem de gayrimenkul işlemleri olan vatandaşlarımız adına önemli ve ciddi bir adım atıldı. Bu sayede hem kamuda ki iş yoğunluğu ve işlem sürelerinde avantaj sağlarken, hem de mesleğini istismar eden merdiven altı dediğimiz gruba karşı vatandaşlarımızı korumuş olacağız" dedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptığı açıklamada; “Hızla gelişen ve büyüyen Darıca için vatandaşlarımızın emlak ve gayrimenkul işlerini çözüme kavuşturmak adına Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile imzaladığımız protokol sayesinde hızlı bir şekilde hallede bilecekler.  Bizler vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için önemli proje ve işler yapıyoruz. Bu protokolün sorunların ortadan kaldıracağına ve vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştıracağına inanıyorum.” dedi.
DARICA BELEDİYESİ İLE KOCAELİ EMLAKÇILAR ODASI ARASINDA İMZALAR ATILDI

Emlak alım-satım öncesindeki işlemlerle ilgili iş verimliliğini ve performansını iyileştirmek adına Darıca Belediyesi ile Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası arasında protokol anlaşması imzalandı.

Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkârlar odasının, sicil numaralı oda kimlik kartları bulunan üyeleri; oda tarafından onaylanmış sözleşme ve ekleri 'Oda Kimlik Fotokopisi, Malik/Maliklerin kimlik fotokopileri, tapu fotokopisi, yasal temsilciler için vekâletname ile Darıca Belediyesi'nde ödeme yapma, beyan değeri, imar durumu, aplikasyon krokisi, şuyulandırma bilgisi gibi bilgileri yazılı veya sözlü olarak alma konusunda yetkili olacaklar.

Atılan imzaların ardından konuşan Oda Başkanı Ahmet Pekin, "Her şeyden önce Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak’a  odamız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Hem sektörümüz hem de gayrimenkul işlemleri olan vatandaşlarımız adına önemli ve ciddi bir adım atıldı. Bu sayede hem kamuda ki iş yoğunluğu ve işlem sürelerinde avantaj sağlarken, hem de mesleğini istismar eden merdiven altı dediğimiz gruba karşı vatandaşlarımızı korumuş olacağız" dedi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptığı açıklamada; “Hızla gelişen ve büyüyen Darıca için vatandaşlarımızın emlak ve gayrimenkul işlerini çözüme kavuşturmak adına Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile imzaladığımız protokol sayesinde hızlı bir şekilde hallede bilecekler.  Bizler vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için önemli proje ve işler yapıyoruz. Bu protokolün sorunların ortadan kaldıracağına ve vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştıracağına inanıyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.