KARABACAK VATANDAŞLA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Darıca 09.12.2016 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARABACAK VATANDAŞLA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, sabah namazının ardından Ak Minare Camii cemaatiyle kahvaltıda bir araya gelirken, kahvaltıdan sonra da İstasyon Caddesi esnafını ziyaret ederek, esnafla sohbet edip hayırlı işler diledi. Kapalı Spor Salonu ve Mahalle Konağı Yapılıyor Ak Minare Camii cemaatiyle mahallede devam eden çalışmaları değerlendiren Başkan Karabacak, özellikle son günlerde İSU’nun yapmış olduğu alt yapı çalışmaları nedeniyle yollarda oluşan sıkıntıların önemli oranda giderildiğini ifade ederken, gösterdikleri anlayıştan dolayı vatandaşlara teşekkür etti.Mahalleye önümüzdeki günlerde önemli yatırımların geleceğini müjdeleyen Başkan Karabacak, kısa süre içinde Kapalı Spor Salonu ve Mahalle Konağı’nın bitirilerek vatandaşların hizmetine açılacağını müjdeledi. Hükümetimiz Esnafımızın Yanında Kahvaltının ardından İstasyon Caddesi esnafını ziyaret ederek gündeme dair bir süre sohbet eden Başkan Karabacak, 15 Temmuz sürecinden sonra özellikle ekonomik anlamda ülkemizin üzerine oynanan oyunlara dikkat çekerek, “ülkemiz üzerine oynanan oyunlar her geçen gün farklı şekillerde karşımıza çıkıyor. 15 Temmuz’da toplarla, tüfeklerle halkımız karşısında bozguna uğrayanlar bugünde maalesef ekonomik anlamda ülkemizi batırmak istiyorlar. Fakat gerek vatandaşlarımızın sağduyulu çabası ve gerekse hükümetimizin almış olduğu ekonomik tedbirlerle ülkemiz bir kez daha bu oyunları boşa çıkaracaktır.Geçtiğimiz günlerde Başbakanımız Binali Yıldırım’ın açıkladığı ekonomik tedbir paketinde siz değerli esnaflarımız için de önemli kazanımlar yer alıyor. İnşallah bu süreci hep birlikte atlatarak , hedeflerimize bir adım daha yaklaşacağız.” diyerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, sabah namazının ardından Ak Minare Camii cemaatiyle kahvaltıda bir araya gelirken, kahvaltıdan sonra da İstasyon Caddesi esnafını ziyaret ederek, esnafla sohbet edip hayırlı işler diledi.

Kapalı Spor Salonu ve Mahalle Konağı Yapılıyor

Ak Minare Camii cemaatiyle mahallede devam eden çalışmaları değerlendiren Başkan Karabacak, özellikle son günlerde İSU’nun yapmış olduğu alt yapı çalışmaları nedeniyle yollarda oluşan sıkıntıların önemli oranda giderildiğini ifade ederken, gösterdikleri anlayıştan dolayı vatandaşlara teşekkür etti.Mahalleye önümüzdeki günlerde önemli yatırımların geleceğini müjdeleyen Başkan Karabacak, kısa süre içinde Kapalı Spor Salonu ve Mahalle Konağı’nın bitirilerek vatandaşların hizmetine açılacağını müjdeledi.

Hükümetimiz Esnafımızın Yanında

Kahvaltının ardından İstasyon Caddesi esnafını ziyaret ederek gündeme dair bir süre sohbet eden Başkan Karabacak, 15 Temmuz sürecinden sonra özellikle ekonomik anlamda ülkemizin üzerine oynanan oyunlara dikkat çekerek, “ülkemiz üzerine oynanan oyunlar her geçen gün farklı şekillerde karşımıza çıkıyor. 15 Temmuz’da toplarla, tüfeklerle halkımız karşısında bozguna uğrayanlar bugünde maalesef ekonomik anlamda ülkemizi batırmak istiyorlar. Fakat gerek vatandaşlarımızın sağduyulu çabası ve gerekse hükümetimizin almış olduğu ekonomik tedbirlerle ülkemiz bir kez daha bu oyunları boşa çıkaracaktır.Geçtiğimiz günlerde Başbakanımız Binali Yıldırım’ın açıkladığı ekonomik tedbir paketinde siz değerli esnaflarımız için de önemli kazanımlar yer alıyor. İnşallah bu süreci hep birlikte atlatarak , hedeflerimize bir adım daha yaklaşacağız.” diyerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.