KARABACAK VE KARAMAN'DAN VALİ GÜZELOĞLU'NA ZİYARET

Darıca 15.03.2017 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KARABACAK VE KARAMAN'DAN VALİ GÜZELOĞLU'NA ZİYARET

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu, makamında ziyaret ettiler.

    Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na İskoliye Mektebi ,Tekel Binası restorasyon çalışmaları ve ilçede devam eden diğer projeler hakkında  bilgilendirmelerde bulundular.   Ziyarette Başkan Karabacak, restorasyon çalışmalarında sona gelinen İskoliye Mektebi ve Tekel Binası’nın ilçeye değer katacak önemli projeler olduğuna vurgu yaparak, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür edip, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’la birlikte 15 Temmuz’u sembolize eden “Unutma, Unutturma”  maketi takdim ettiler.   Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise  Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a çalışmalarında başarılar dileyerek, ilçede devam eden çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ettiler.    
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu, makamında ziyaret ettiler.

 

 

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na İskoliye Mektebi ,Tekel Binası restorasyon çalışmaları ve ilçede devam eden diğer projeler hakkında  bilgilendirmelerde bulundular.

 

Ziyarette Başkan Karabacak, restorasyon çalışmalarında sona gelinen İskoliye Mektebi ve Tekel Binası’nın ilçeye değer katacak önemli projeler olduğuna vurgu yaparak, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür edip, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’la birlikte 15 Temmuz’u sembolize eden “Unutma, Unutturma”  maketi takdim ettiler.

 

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise  Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a çalışmalarında başarılar dileyerek, ilçede devam eden çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.