Karabacak ve Yaman'dan Okur'a ziyaret

Kocaeli 11.12.2017 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karabacak ve Yaman'dan Okur'a ziyaret

Karabacak ve Yaman'dan Okur'a ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Konya’da kaza geçiren eski Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur’u evinde ziyaret etti. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Konya’da geçirdiği kaza sonucu yaralanan AK Parti eski Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur‘u evinde ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini sunan Yaman ve Karabacak, kazanın nasıl olduğu konusunda da Okur’dan bilgi aldı. Okur da ziyareti dolayısıyla Yaman ve Karabacak’a teşekkür etti.
Karabacak ve Yaman'dan Okur'a ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Konya’da kaza geçiren eski Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur’u evinde ziyaret etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Konya’da geçirdiği kaza sonucu yaralanan AK Parti eski Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur‘u evinde ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini sunan Yaman ve Karabacak, kazanın nasıl olduğu konusunda da Okur’dan bilgi aldı. Okur da ziyareti dolayısıyla Yaman ve Karabacak’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.