Karabacak: Yerel Seçim Olsa 13 Yapardık

Darıca 09.06.2018 - 09:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karabacak: Yerel Seçim Olsa 13 Yapardık

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Gebze bölge basını ile sahur yemeğinde buluştu..

Başkan Karabacak'ın basınla buluşma programına Ak Parti Kocaeli 8. sıra Milletvekili  adayı Hakan Höbek, Ak Parti ilçe başkanı Muzaffer Bıyık ve Belediye Başkan yardımcıları da katılım sağladılar. Karabacak, 24 Haziran Seçimleri çalışmaları ve Darıca için yürütmüş olduğu hizmet çalışmaları hakkında bilgi verdi. KARABACAK'TAN 8+1 13-0 ve DARICA DEVAM FORMÜLÜ Şükrü Karabacak 24 Haziran seçimleri için yaptığı değerlendirmede Ak Parti Kocaeli ile birlikte Darıca ilçe teşkilatlanma yapısını güçlü ve büyük olduğunun altını çizdikten sonra "Bu seçimler yerel seçim olmuş olsaydı yine 13-0 yapardık. Lakin genel seçimlerde diğer partilerimize de oy veriyor insanlarımız. Biz 24 Haziran seçimlerinde 8 milletvekilini garanti çıkarıyoruz, 9 milletveilliği için de en iddialı partiyiz yani 8+1" dedi.. Basınmensuplarından gelen "Mart ayındaki mevsimsel koşullardan dolayı artık yerel seçimlerin de Kasım-2018'den başlamak üzere Kasım aylarına çekilmesi konuşuluyor. Bu dırumda Darıca için hazır mısınız" şeklindeki sorusuna cevap veren Başkan Karabacak "Biz her zaman her seçime hazırız. Ben Darıca Belediye Başkanıyım, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Partimiz uygun görüp tekrar görev verirse yine Darıca Belediye Başkan adayı olmak isterim" dedi..  Soru cevap faslının tamamlanmasından sonra sahur programının kapanış konuşmasını yapan Başkan Karabacak "Basın hizmetlerinizden ve bu anlamlı geceye katılımlarınızdan dolayı tüm basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.. Sahur programı basın mensuplarına geleneksel lezzetlerimizden biri olan Osmanlı Şerbeti ikramı ile sona erdi..
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Gebze bölge basını ile sahur yemeğinde buluştu..

Başkan Karabacak'ın basınla buluşma programına Ak Parti Kocaeli 8. sıra Milletvekili  adayı Hakan Höbek, Ak Parti ilçe başkanı Muzaffer Bıyık ve Belediye Başkan yardımcıları da katılım sağladılar. Karabacak, 24 Haziran Seçimleri çalışmaları ve Darıca için yürütmüş olduğu hizmet çalışmaları hakkında bilgi verdi.

KARABACAK'TAN 8+1 13-0 ve DARICA DEVAM FORMÜLÜ

Şükrü Karabacak 24 Haziran seçimleri için yaptığı değerlendirmede Ak Parti Kocaeli ile birlikte Darıca ilçe teşkilatlanma yapısını güçlü ve büyük olduğunun altını çizdikten sonra "Bu seçimler yerel seçim olmuş olsaydı yine 13-0 yapardık. Lakin genel seçimlerde diğer partilerimize de oy veriyor insanlarımız. Biz 24 Haziran seçimlerinde 8 milletvekilini garanti çıkarıyoruz, 9 milletveilliği için de en iddialı partiyiz yani 8+1" dedi..

Basınmensuplarından gelen "Mart ayındaki mevsimsel koşullardan dolayı artık yerel seçimlerin de Kasım-2018'den başlamak üzere Kasım aylarına çekilmesi konuşuluyor. Bu dırumda Darıca için hazır mısınız" şeklindeki sorusuna cevap veren Başkan Karabacak "Biz her zaman her seçime hazırız. Ben Darıca Belediye Başkanıyım, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Partimiz uygun görüp tekrar görev verirse yine Darıca Belediye Başkan adayı olmak isterim" dedi.. 
Soru cevap faslının tamamlanmasından sonra sahur programının kapanış konuşmasını yapan Başkan Karabacak "Basın hizmetlerinizden ve bu anlamlı geceye katılımlarınızdan dolayı tüm basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.. Sahur programı basın mensuplarına geleneksel lezzetlerimizden biri olan Osmanlı Şerbeti ikramı ile sona erdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.