19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karadeniz ‘Şafak’ söktü 1-6

Spor 15.02.2019 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karadeniz ‘Şafak’ söktü 1-6

BEYLİKBAĞI KARADENİZ, ŞAFAK GÜLMÜŞ’ÜN HAT-TRİCK YAPTIĞI MAÇTAN 6-1’LİK ZAFERLE AYRILDI

2.Küme F Grubu’nda mücadele eden Beylikbağı Karadenizspor, gruptaki 4.maçında karşılaştığı Mollafenarispor’u 6-1 yenerek kayıpsız gidişatını sürdürdü. Karadenizspor’da hat-trick yapan Şafak Gülmüş, maçın yıldızı oldu. Beylikbağı Karadeniz’e yan bakılmıyor. Şampiyonluk yolunda maç maç ilerleyen sarı-yeşilli ekip, 5.haftaya ait 4’üncü maçında Mollafenarispor’un konuğuydu. İlk haftayı bay geçen, ardından oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanan Beylikbağı Karadeniz, Mollafenari engelini kayıpsız geçerek galibiyet serisini sürdürdü. Metin Oktay Stadı’ndaki mücadelede Mollafenari 3.dakikada 1-0 öne geçti. Bu gole 10.dakikada Mert ile cevap veren Beylikbağı Karadeniz 5 dakika sonra galibiyeti buldu. Gol Şafak imzalıydı. ÜST ÜSTE 4.GALİBİYET Özellikle 2-1’den sonra oyunun tüm hâkimiyetini eline geçiren sarı-yeşilli takım 35’de Şafak ile farkı 2’ye çıkardı ve ilk yarı 3-1 konuk takımın üstünlüğüyle sonuçlandı. Beylikbağı Karadeniz ikinci yarıda da etkisini sürdürdü. 60’da Alparslan skoru 4-1’e getirdi. 75’te kazanılan penaltıyı Halit ile gole çeviren sarı-yeşilli takım 90’da skoru belirledi: 1-6. Şafak kendisinin 3, takımının 6. golüne imza atarak maça damgasını vuran isim oldu. 4’te 4 yapan Beylikbağı Karadeniz’de şimdiki hedef Darıca Türkeli Gençlik maçı. Karşılaşma Pazar günü Beylikbağı Stadı’nda saat 17.00’de oynanacak.
BEYLİKBAĞI KARADENİZ, ŞAFAK GÜLMÜŞ’ÜN HAT-TRİCK YAPTIĞI MAÇTAN 6-1’LİK ZAFERLE AYRILDI

2.Küme F Grubu’nda mücadele eden Beylikbağı Karadenizspor, gruptaki 4.maçında karşılaştığı Mollafenarispor’u 6-1 yenerek kayıpsız gidişatını sürdürdü. Karadenizspor’da hat-trick yapan Şafak Gülmüş, maçın yıldızı oldu.

Beylikbağı Karadeniz’e yan bakılmıyor. Şampiyonluk yolunda maç maç ilerleyen sarı-yeşilli ekip, 5.haftaya ait 4’üncü maçında Mollafenarispor’un konuğuydu. İlk haftayı bay geçen, ardından oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanan Beylikbağı Karadeniz, Mollafenari engelini kayıpsız geçerek galibiyet serisini sürdürdü. Metin Oktay Stadı’ndaki mücadelede Mollafenari 3.dakikada 1-0 öne geçti. Bu gole 10.dakikada Mert ile cevap veren Beylikbağı Karadeniz 5 dakika sonra galibiyeti buldu. Gol Şafak imzalıydı.

ÜST ÜSTE 4.GALİBİYET

Özellikle 2-1’den sonra oyunun tüm hâkimiyetini eline geçiren sarı-yeşilli takım 35’de Şafak ile farkı 2’ye çıkardı ve ilk yarı 3-1 konuk takımın üstünlüğüyle sonuçlandı. Beylikbağı Karadeniz ikinci yarıda da etkisini sürdürdü. 60’da Alparslan skoru 4-1’e getirdi. 75’te kazanılan penaltıyı Halit ile gole çeviren sarı-yeşilli takım 90’da skoru belirledi: 1-6. Şafak kendisinin 3, takımının 6. golüne imza atarak maça damgasını vuran isim oldu. 4’te 4 yapan Beylikbağı Karadeniz’de şimdiki hedef Darıca Türkeli Gençlik maçı. Karşılaşma Pazar günü Beylikbağı Stadı’nda saat 17.00’de oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.