19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karadenizli Sanatçılar Ebral İçin Buluştu

Gebze 16.10.2017 - 23:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karadenizli Sanatçılar Ebral İçin Buluştu

Karadenizli sanatçılar, şarkıcı Ebral  Aydın'ın, bir yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından beyin fonksiyonlarını kaybeden eşi  Derya Aydın için bir araya geldi. Aydın'ın, gelecek aylarda yapılması planlanan kök hücre tedavisinin masraflarına destek olmak amacıyla  Harbiye Açık Hava Tiyatrosu Sahnesinde gerçekleşen konserde,  Cengiz Kurtoğlu,  Selçuk Balcı, Resul Dindar,  Niyazi Koyuncu, Anadolu Ateşi Dans Grubu, Apolas Lermi,  Salih Yılmaz, İmera ve çok sanatçı yer aldı. Gecede sahne alan sanatçı  Cengiz Kurtoğlu, böyle bir etkinlikle olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Kurtoğlu, "Gerçekten çok önemli bir gece. Bu akşam hem  Karadeniz kültürünü yansıtacağız hem de Derya kardeşimizin tedavi masraflarına destek olacağız." dedi. Sanatçı  Selçuk Balcı, "Karadenizli sanatçılar olarak aynı amaç için birleştik. Derya'nın bir an önce ayağa kalkmasını istiyoruz. Herkes seferber oldu. Kök hücre nakli tedavisi söz konusu. Derya'ya müzikle destek olmak istedik." ifadelerini kullandı. "Elimizden gelen şarkı söylemek" Şarkılarını Derya için söyleyen sanatçılardan  Niyazi Koyuncu da "Gönül isterdi ki bütün hasta vatandaşlarımıza yardım gecesi düzenleyelim. Elimizden gelen şarkı söylemek, umarım faydası olur. " diye konuştu. Konsere beklenenden daha çok müzikseverin katıldığını söyleyen  Derya Aydın'ın eşi Ebrar  Aydın da "Bu kadar güzel müzik yapan insanları bir araya toplamak çok mümkün değil. Bu akşam Derya için herkes tek yürek oldu." dedi. Derya  Aydın,  Gebze Adliyesinde devlet memurluğu görevini sürdürürken, kaymakamlık sınavına girmek üzere  Ankara'ya gidişi sırasında trafik kazası geçirmiş ve beyin fonksiyonlarını kaybetmişti. Aydın'ın tedavisi halen rehabilitasyon merkezinde devam ediyor. Konserden elde edilen gelir,  Derya Aydın'ın kök hücre tedavisinde kullanılacak.

Karadenizli sanatçılar, şarkıcı Ebral  Aydın'ın, bir yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından beyin fonksiyonlarını kaybeden eşi  Derya Aydın için bir araya geldi.

Aydın'ın, gelecek aylarda yapılması planlanan kök hücre tedavisinin masraflarına destek olmak amacıyla  Harbiye Açık Hava Tiyatrosu Sahnesinde gerçekleşen konserde,  Cengiz Kurtoğlu,  Selçuk Balcı, Resul Dindar,  Niyazi Koyuncu, Anadolu Ateşi Dans Grubu, Apolas Lermi,  Salih Yılmaz, İmera ve çok sanatçı yer aldı.

Gecede sahne alan sanatçı  Cengiz Kurtoğlu, böyle bir etkinlikle olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Kurtoğlu, "Gerçekten çok önemli bir gece. Bu akşam hem  Karadeniz kültürünü yansıtacağız hem de Derya kardeşimizin tedavi masraflarına destek olacağız." dedi.

Sanatçı  Selçuk Balcı, "Karadenizli sanatçılar olarak aynı amaç için birleştik. Derya'nın bir an önce ayağa kalkmasını istiyoruz. Herkes seferber oldu. Kök hücre nakli tedavisi söz konusu. Derya'ya müzikle destek olmak istedik." ifadelerini kullandı.

"Elimizden gelen şarkı söylemek"

Şarkılarını Derya için söyleyen sanatçılardan  Niyazi Koyuncu da "Gönül isterdi ki bütün hasta vatandaşlarımıza yardım gecesi düzenleyelim. Elimizden gelen şarkı söylemek, umarım faydası olur. " diye konuştu.

Konsere beklenenden daha çok müzikseverin katıldığını söyleyen  Derya Aydın'ın eşi Ebrar  Aydın da "Bu kadar güzel müzik yapan insanları bir araya toplamak çok mümkün değil. Bu akşam Derya için herkes tek yürek oldu." dedi.

Derya  Aydın,  Gebze Adliyesinde devlet memurluğu görevini sürdürürken, kaymakamlık sınavına girmek üzere  Ankara'ya gidişi sırasında trafik kazası geçirmiş ve beyin fonksiyonlarını kaybetmişti.

Aydın'ın tedavisi halen rehabilitasyon merkezinde devam ediyor. Konserden elde edilen gelir,  Derya Aydın'ın kök hücre tedavisinde kullanılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.