Karahan, ‘Çayırova her zaman ki yerinde!’

Çayırova 08.12.2019 - 15:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Karahan, ‘Çayırova her zaman ki yerinde!’

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan da, bugün gerçekleşen delege seçimleri için gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Partililerin oy verme işlemine yoğun katılım sağladığını belirten Başkan Karahan, “9 mahallemizde de oy oranı yüksek oranda” dedi AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, bugün gerçekleşen delege seçimleri için gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Karahan partililerin oy kullanıma önem verdiğini vurgulayarak Çayırovalılar her zaman ki yerinde. Kuruluşundan bu yana ilçemizde partimize emek veren tüm vatandaşlarımız oylarını kullanmak için ilçe başkanlığımıza geldiler. Gerçekleşen delege seçimimiz adeta bir bayram havasında geçiyor. 9 mahallemizde de oy oranı yüksek oranda. Eminim ki yine partimize yakışır bir seçimi daha bugün sona erdireceğiz. Ben oy kullanmaya gelen, Pazar gününü teşkilatına, partisine ayıran herkese teşekkür ederim.” dedi.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan da, bugün gerçekleşen delege seçimleri için gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Partililerin oy verme işlemine yoğun katılım sağladığını belirten Başkan Karahan, “9 mahallemizde de oy oranı yüksek oranda” dedi

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, bugün gerçekleşen delege seçimleri için gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Karahan partililerin oy kullanıma önem verdiğini vurgulayarak Çayırovalılar her zaman ki yerinde. Kuruluşundan bu yana ilçemizde partimize emek veren tüm vatandaşlarımız oylarını kullanmak için ilçe başkanlığımıza geldiler. Gerçekleşen delege seçimimiz adeta bir bayram havasında geçiyor. 9 mahallemizde de oy oranı yüksek oranda. Eminim ki yine partimize yakışır bir seçimi daha bugün sona erdireceğiz. Ben oy kullanmaya gelen, Pazar gününü teşkilatına, partisine ayıran herkese teşekkür ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.