KARAMAN VE KARABACAK’TAN YAŞLILAR ÖZEL İLGİ

Darıca 23.03.2017 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KARAMAN VE KARABACAK’TAN YAŞLILAR ÖZEL İLGİ

    "GÖNÜL KÖPRÜSÜ" TAM GAZ DEVAM!  “Gönül Köprüsü Projesi” tam gaz devam ediyor.  Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın himayelerinde, Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Darıca Füsun Erdemir M.T.A.M. Lisesi ve Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerinin desteği ile 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı boyunca her ayın son Salı günü tekrarladığımız “Gönül Köprüsü Projesi” bu ay, 18-24 Mart “Yaşlılara Saygı Haftası” etkinlikleri kapsamında 22 Mart 2017 tarihinde yapıldı.    “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” etkinlikleri kapsamında destek hizmeti verilen ailelerin 5’ine Kaymakam Karaman ve Başkan Karabacak da katıldı. Darıca’da yaşayan 80 yaş ve üzeri büyükleri ziyaret ederek, günlük rutin sağlık kontrolleri ve kişisel öz bakımlarına destek hizmeti veren Gönül Köprüsü Projesi etkinliği, aynı zamanda büyüklerin ve ailelerine de moral oluyor. Ziyaretlerin tamamlanmasının ardından, Darıca Belediye Başkanı Sayın Şükrü Karabacak’ın ev sahipliğinde, etkinliğe katılan herkes Teras Kafe’de bir araya geldiler.   SEKBAN TEŞEKKÜR ETTİ  YAS-DER Başkanı Kudret Sekban yaptığı açıklama da, “Onların yüzlerindeki gülümsemeler, yaşlılarımızın “gözleri kapıda, bizleri bekliyor olması da” bizlere bir sonraki ay daha fazla neler yapabileceğimiz konusunda enerji veriyor. Bu anlam da 2016-2017 Eğitim yılı sonuna kadar yürüteceğimiz “Gönül Köprüsü Projesi” sırasında bizlere maddi-manevi destek olan tüm “Gönüldaş” ve “İyilikdaş”larımızla,  ulaşımımız ve öğle yemeğimiz için desteğini esirgemeyen Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak ve ekibine de teşekkürü bir borç biliyoruz.” Dedi.  

 

 

"GÖNÜL KÖPRÜSÜ" TAM GAZ DEVAM!

 “Gönül Köprüsü Projesi” tam gaz devam ediyor.  Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın himayelerinde, Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Darıca Füsun Erdemir M.T.A.M. Lisesi ve Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerinin desteği ile 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı boyunca her ayın son Salı günü tekrarladığımız “Gönül Köprüsü Projesi” bu ay, 18-24 Mart “Yaşlılara Saygı Haftası” etkinlikleri kapsamında 22 Mart 2017 tarihinde yapıldı.

 

 “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” etkinlikleri kapsamında destek hizmeti verilen ailelerin 5’ine Kaymakam Karaman ve Başkan Karabacak da katıldı. Darıca’da yaşayan 80 yaş ve üzeri büyükleri ziyaret ederek, günlük rutin sağlık kontrolleri ve kişisel öz bakımlarına destek hizmeti veren Gönül Köprüsü Projesi etkinliği, aynı zamanda büyüklerin ve ailelerine de moral oluyor. Ziyaretlerin tamamlanmasının ardından, Darıca Belediye Başkanı Sayın Şükrü Karabacak’ın ev sahipliğinde, etkinliğe katılan herkes Teras Kafe’de bir araya geldiler.

 

SEKBAN TEŞEKKÜR ETTİ 

YAS-DER Başkanı Kudret Sekban yaptığı açıklama da, “Onların yüzlerindeki gülümsemeler, yaşlılarımızın “gözleri kapıda, bizleri bekliyor olması da” bizlere bir sonraki ay daha fazla neler yapabileceğimiz konusunda enerji veriyor. Bu anlam da 2016-2017 Eğitim yılı sonuna kadar yürüteceğimiz “Gönül Köprüsü Projesi” sırasında bizlere maddi-manevi destek olan tüm “Gönüldaş” ve “İyilikdaş”larımızla,  ulaşımımız ve öğle yemeğimiz için desteğini esirgemeyen Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak ve ekibine de teşekkürü bir borç biliyoruz.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.