GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Karaoğlu Çayırova’da kulakların pasını silecek

Çayırova 27.02.2020 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Karaoğlu Çayırova’da kulakların pasını silecek

Çayırova Belediyesi Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında 15 Şubat Cumartesi günü Ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu, Çayırovalılarla buluşacak. Her ay farklı etkinliklerle kültür sanat alanında örnek çalışmalara imza atan Çayırova Belediyesi, bu kez ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu’nu vatandaşlarla bir araya getiriyor. Çocuk tiyatroları, seminerler, konferans ve söyleşilerin yanında önemli isimleri konserlerle Çayırova’lıların dinleti ve izlenimine sunan belediye, 15 Şubat Cumartesi günü saat 19.30’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde Ömer Karaoğlu konseriyle etkinliklerine devam ediyor. Çocuklar tiyatro ile eğlenecek Hafta sonu 2 farklı tiyatroyu çocuklarla buluşturacak olan Çayırova Belediyesi, 15 Şubat Cumartesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde “Prensin Sevgisi” adlı tiyatroyu 13.00 ve 15.00 saatlerinde 2 farklı seans olarak izlenime sunacak. 16 Şubat Pazar günü de “Kurşun Asker” adlı tiyatroyu Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde 13.00 ve 15.00 saatlerinde sahnelenecek.

Çayırova Belediyesi Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında 15 Şubat Cumartesi günü Ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu, Çayırovalılarla buluşacak. Her ay farklı etkinliklerle kültür sanat alanında örnek çalışmalara imza atan Çayırova Belediyesi, bu kez ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu’nu vatandaşlarla bir araya getiriyor. Çocuk tiyatroları, seminerler, konferans ve söyleşilerin yanında önemli isimleri konserlerle Çayırova’lıların dinleti ve izlenimine sunan belediye, 15 Şubat Cumartesi günü saat 19.30’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde Ömer Karaoğlu konseriyle etkinliklerine devam ediyor.

Çocuklar tiyatro ile eğlenecek

Hafta sonu 2 farklı tiyatroyu çocuklarla buluşturacak olan Çayırova Belediyesi, 15 Şubat Cumartesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde “Prensin Sevgisi” adlı tiyatroyu 13.00 ve 15.00 saatlerinde 2 farklı seans olarak izlenime sunacak. 16 Şubat Pazar günü de “Kurşun Asker” adlı tiyatroyu Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde 13.00 ve 15.00 saatlerinde sahnelenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.