Karaosmanoğlu; “Asparagas haberler yapılıyor”

Siyaset 14.11.2019 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Karaosmanoğlu; “Asparagas haberler yapılıyor”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile önceki günlerde gerçekleştirdiği görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Karaosmanoğlu, “Teşkilatları konuştuk. Öneriler sundum. Öyle bakanlık, yardımcılık falan asla konuşmadık” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile özel bir görüşme gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, açıklamalarda bulundu. Görüşmenin kendisi tarafından talep edilen bir randevu sonrası gerçekleştiğini ifade eden Karaosmanoğlu, “Cumartesi günü görüştük. Kendime ait birkaç konu vardı onları görüştük. Teşkilatları konuştuk. Öneriler sundum. Öyle denildiği gibi yardımcılık, bakanlık asla konuşmadık. Uydurma asparagas haberler çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile önceki günlerde gerçekleştirdiği görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Karaosmanoğlu, “Teşkilatları konuştuk. Öneriler sundum. Öyle bakanlık, yardımcılık falan asla konuşmadık” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile özel bir görüşme gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, açıklamalarda bulundu. Görüşmenin kendisi tarafından talep edilen bir randevu sonrası gerçekleştiğini ifade eden Karaosmanoğlu, “Cumartesi günü görüştük. Kendime ait birkaç konu vardı onları görüştük. Teşkilatları konuştuk. Öneriler sundum. Öyle denildiği gibi yardımcılık, bakanlık asla konuşmadık. Uydurma asparagas haberler çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.