Karaosmanoğlu; ‘Birikimleri gençlerle paylaşmalıyız!’

Siyaset 20.01.2020 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Karaosmanoğlu; ‘Birikimleri gençlerle paylaşmalıyız!’

Kocaeli Kent Konseyi Emekli Meclisi geleneksel aile kahvaltısının konuğu üç dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan İbrahim Karaosmanoğlu oldu. Karaosmanoğlu; “Emeklilik bir köşeye çekilmiş anlayışı dünyamızı karartır” dedi. Kocaeli’nin inşa edilmesinde önemli katkıları olan üç dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Kent Konseyi Emekli Meclisi geleneksel aile kahvaltısının konuğu oldu. Önceki Dönem Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “12 yıldır emekli maaşı alıyorum. Emekli değilim. Emeklilik bir köşeye çekilmiş anlayışı dünyamızı karartır. Umudumuzu yitirdiğimizde her şeyi yitiririz. 70’e merdiven dayadım ama durmuyorum. Hem bireysel olarak hem aile olarak hem de sosyal sorumluluk olarak yapacak çok şeyim var. Beyin olarak tecrübe olarak hayatın zirvesindeyiz. Bu birikimleri gençlerimizle paylaşabiliriz. Sağlık çok önemli, onu yitirmemeliyiz. Sağlıklı beslenmeli ve hareket etmeliyiz” dedi.

Kocaeli Kent Konseyi Emekli Meclisi geleneksel aile kahvaltısının konuğu üç dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan İbrahim Karaosmanoğlu oldu. Karaosmanoğlu; “Emeklilik bir köşeye çekilmiş anlayışı dünyamızı karartır” dedi.

Kocaeli’nin inşa edilmesinde önemli katkıları olan üç dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Kent Konseyi Emekli Meclisi geleneksel aile kahvaltısının konuğu oldu. Önceki Dönem Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “12 yıldır emekli maaşı alıyorum. Emekli değilim. Emeklilik bir köşeye çekilmiş anlayışı dünyamızı karartır. Umudumuzu yitirdiğimizde her şeyi yitiririz. 70’e merdiven dayadım ama durmuyorum. Hem bireysel olarak hem aile olarak hem de sosyal sorumluluk olarak yapacak çok şeyim var. Beyin olarak tecrübe olarak hayatın zirvesindeyiz. Bu birikimleri gençlerimizle paylaşabiliriz. Sağlık çok önemli, onu yitirmemeliyiz. Sağlıklı beslenmeli ve hareket etmeliyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.