19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karaosmanoğlu Darıca G.B’yi ağırladı

Spor 22.02.2018 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karaosmanoğlu Darıca G.B’yi ağırladı

DARICA G.B AİLESİ PROTOKOL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ile Darıca G.B yönetimi, Pazar günü oynanacak olan Gölcükspor maçı öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Darıca Gençlerbirliği ailesi protokol ziyaretlerine devam ediyor. Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmaoğlu’nu Gebze’deki makamında ziyaret ettiler. YÖNETİM DE KATILDI Ziyarette Karabacak ve Vural’ın yanı sıra; Başkanvekili Abdullah Örs, Asbaşkan Özcan Dal, Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Elmas, Sosyal İşler ve Tesisler Sorumlusu Erkan Saltaş ile Mali İşler Sorumlusu Ahmet Sağlam da yer aldılar. KARAOSMANOĞLU’NDAN TEBRİK Önceki gün Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret eden Başkan Karabacak ve beraberindeki heyet, bugün de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. 3.Lig 1.Grup’ta lider durumda olan Darıca G.B’yi kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  sarı yeşillilere 2.Lig yolunda başarılar diledi.   Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na isminin yazılı olduğu 41 numaralı Darıca Gençlerbirliği forması hediye etti.  
DARICA G.B AİLESİ PROTOKOL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ile Darıca G.B yönetimi, Pazar günü oynanacak olan Gölcükspor maçı öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

Darıca Gençlerbirliği ailesi protokol ziyaretlerine devam ediyor. Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmaoğlu’nu Gebze’deki makamında ziyaret ettiler.

YÖNETİM DE KATILDI

Ziyarette Karabacak ve Vural’ın yanı sıra; Başkanvekili Abdullah Örs, Asbaşkan Özcan Dal, Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Elmas, Sosyal İşler ve Tesisler Sorumlusu Erkan Saltaş ile Mali İşler Sorumlusu Ahmet Sağlam da yer aldılar.

KARAOSMANOĞLU’NDAN TEBRİK

Önceki gün Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret eden Başkan Karabacak ve beraberindeki heyet, bugün de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. 3.Lig 1.Grup’ta lider durumda olan Darıca G.B’yi kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  sarı yeşillilere 2.Lig yolunda başarılar diledi.

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na isminin yazılı olduğu 41 numaralı Darıca Gençlerbirliği forması hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.