Karaosmanoğlu, “Siyaset diyalogla yapılır”

Kocaeli 27.04.2017 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karaosmanoğlu, “Siyaset diyalogla yapılır”

Başkan Karaosmanoğlu, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ve yönetimini ziyaret etti. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 16 Nisan sonrası gerçekleştirdiği siyasi parti il başkanlıkları ziyaretlerini Saadet Partisi ile tamamladı. Siyasetin merkezinde insan olduğunu bir kez daha vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Siyaset diyalogla yapılır. İl Başkanlarının her ay rutin olarak bir araya gelmesi Türkiye’ye örnek bir fotoğraftır” dedi. “TÜRKİYE’NİN SİYASİ GEİLİŞİMİ AÇISINDAN ANLAMLIDIR” Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ve yönetimine konuk oldu. İl binasında gerçekleşen ziyarette, 16 Nisan sonrası Türkiye’de ki gündem ve yerel konular ele alındı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr Tahir Büyükakın’da eşlik ettiği birliktelikte bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Son iki haftadır siyasi partilerimizi ziyaret ediyoruz. Bugünde Saadet Partisine geldik. Arkadaşlarımız samimi ve güler yüzlü bir şekilde bizleri her zaman ki gibi karşıladılar. Bu tür diyalogların her daim devam etmesi gerekir. Zaten siyasi partilerimizin il başkanları her ay bir araya geliyorlar. Kentin önemli konularını ve genel siyaseti değerlendiriyorlar. Topluma verilen bu fotoğraf çok önemli olmakla birlikte, Türkiye’nin siyasi gelişimi açısından da anlamlıdır” şeklinde konuştu. ORTAK GAYEMİZ ÜLKEMİZİ KALKINDIRMAK VE İZZETLİ YAŞAMAK” Görüşme sonrası siyasetin diyalogla yapılabileceğini bir kez daha vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İl başkanlarımızı bu birlikteliklerinden dolayı tebrik ediyorum. Partiler demokrasinin olmazsa olmazıdır. Hepimizin ortak gayesi ülkemizi kalkındırmak ve izzetli biçimde yönetmektir. İnsanı yücelt ki devlet yücelsin anlayışındayız. Bizi gönülden karşılayan Saadet Partisi il başkanına ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” ifadeleriyle sözlerini tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanımızın ziyaretleri dolayısıyla kendilerine çok teşekkür ediyorum diyen Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’da, “Tabi Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere siyasi partiler şehirler için hizmet eden en önemli kurumlardır. İcranın başında olan ve geçmiş yıllarda beraber çalıştığımız bir abimiz ve başkanımız bugün Büyükşehir Belediye Başkanıdır. Önümüzde ki süreçte de Saadet Partisi, şehrimizin güzelleşmesi için katkılar sunmaya devam edecektir. Bu ziyaretinden dolayı Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na memnuniyetimizi bir kez daha ifade etmek isterim” diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Karaosmanoğlu, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ve yönetimini ziyaret etti. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 16 Nisan sonrası gerçekleştirdiği siyasi parti il başkanlıkları ziyaretlerini Saadet Partisi ile tamamladı. Siyasetin merkezinde insan olduğunu bir kez daha vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Siyaset diyalogla yapılır. İl Başkanlarının her ay rutin olarak bir araya gelmesi Türkiye’ye örnek bir fotoğraftır” dedi.

“TÜRKİYE’NİN SİYASİ GEİLİŞİMİ AÇISINDAN ANLAMLIDIR”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ve yönetimine konuk oldu. İl binasında gerçekleşen ziyarette, 16 Nisan sonrası Türkiye’de ki gündem ve yerel konular ele alındı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr Tahir Büyükakın’da eşlik ettiği birliktelikte bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Son iki haftadır siyasi partilerimizi ziyaret ediyoruz. Bugünde Saadet Partisine geldik. Arkadaşlarımız samimi ve güler yüzlü bir şekilde bizleri her zaman ki gibi karşıladılar. Bu tür diyalogların her daim devam etmesi gerekir. Zaten siyasi partilerimizin il başkanları her ay bir araya geliyorlar. Kentin önemli konularını ve genel siyaseti değerlendiriyorlar. Topluma verilen bu fotoğraf çok önemli olmakla birlikte, Türkiye’nin siyasi gelişimi açısından da anlamlıdır” şeklinde konuştu.

ORTAK GAYEMİZ ÜLKEMİZİ KALKINDIRMAK VE İZZETLİ YAŞAMAK”

Görüşme sonrası siyasetin diyalogla yapılabileceğini bir kez daha vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İl başkanlarımızı bu birlikteliklerinden dolayı tebrik ediyorum. Partiler demokrasinin olmazsa olmazıdır. Hepimizin ortak gayesi ülkemizi kalkındırmak ve izzetli biçimde yönetmektir. İnsanı yücelt ki devlet yücelsin anlayışındayız. Bizi gönülden karşılayan Saadet Partisi il başkanına ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” ifadeleriyle sözlerini tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanımızın ziyaretleri dolayısıyla kendilerine çok teşekkür ediyorum diyen Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’da, “Tabi Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere siyasi partiler şehirler için hizmet eden en önemli kurumlardır. İcranın başında olan ve geçmiş yıllarda beraber çalıştığımız bir abimiz ve başkanımız bugün Büyükşehir Belediye Başkanıdır. Önümüzde ki süreçte de Saadet Partisi, şehrimizin güzelleşmesi için katkılar sunmaya devam edecektir. Bu ziyaretinden dolayı Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na memnuniyetimizi bir kez daha ifade etmek isterim” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.