Karaosmanoğlu her yerde!

Kocaeli 26.01.2015 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Karaosmanoğlu her yerde!

Başkan Karaosmanoğlu’nun da katıldığı hafta sonu yürüyüşlerinin bu seferki misafirleri minik yüzücülerdi

Kitlesel hareket olarak yıllardır kentin önemli sosyal birlikteliklerinden birisi haline gelen hafta sonu yürüyüşlerinin bu seferki konukları, Kocaeli Yüzme Kulübü’nün sporcularıydı. Vatandaşların da katıldığı yürüyüşte, 150’nin üzerinde minik yüzücünün yanı sıra velileri de hazır bulundu. Yoğun bir kalabalık eşliğinde Çınarlıdere’de gerçekleşen yürüyüşte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut eşlik etti.       SAĞLIKLI BİR NESİL TERK DERDİMİZ Sporda önemli bir tesisleşmenin yaşandığı Kocaeli’de, gelecek nesillerin daha sağlıklı yetişebilmesi için birçok sosyal aktivite yapılıyor. Bunların başında hafta sonu yürüyüşlerinin olmasının yanı sıra amatör anlamda da birçok dalda binlerce genç sporcuya farklı alanlarda hizmet veriliyor. Geleceğin teminatı olan çocukların en güzel şekilde yetişmeleri için çalıştıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Sağlıklı bir nesil için tüm ekibimiz yoğun biçimde çalışıyor. Buraya gelen vatandaşlarımızın yanı sıra minik sporcularımızın, sporun en güzellerinden birisi olan yüzmeyle meşgul olması beni çok sevindirdi. Kocaeli Yüzme Kulübü Başkanı Işıl Bozca’yı çalışmalarından dolayı tebrik ederim. Milli takım seviyesinde 9 sporcumuzun bulunması da beni ayrı mutlu etmiştir” dedi.       YÜRÜYÜŞ VE YÜZMEYİ ÇOK SEVİYORUM Başkan Karaosmanoğlu, tesisleşme adına proje ürettiklerini söyleyerek, “Yürüyüş ve yüzme sporlarını çok seviyorum. Kentimizde yüzme sporunu yaygınlaştırmak için havuzlar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Yüzme kulüplerimize elimizden gelen bütün imkânlarla yardım etmeye çalışıyoruz. Yeni yüzme tesislerinin kazandırılması noktasında arkadaşlarımızın proje çalışmaları da devam ediyor” dedi. Başkan Karaosmanoğlu yürüyüşte kendisine hediye edilen kulüp atkısı ve beresini de takmayı ihmal etmedi.
Başkan Karaosmanoğlu’nun da katıldığı hafta sonu yürüyüşlerinin bu seferki misafirleri minik yüzücülerdi

Kitlesel hareket olarak yıllardır kentin önemli sosyal birlikteliklerinden birisi haline gelen hafta sonu yürüyüşlerinin bu seferki konukları, Kocaeli Yüzme Kulübü’nün sporcularıydı. Vatandaşların da katıldığı yürüyüşte, 150’nin üzerinde minik yüzücünün yanı sıra velileri de hazır bulundu. Yoğun bir kalabalık eşliğinde Çınarlıdere’de gerçekleşen yürüyüşte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut eşlik etti.    

 

SAĞLIKLI BİR NESİL TERK DERDİMİZ

Sporda önemli bir tesisleşmenin yaşandığı Kocaeli’de, gelecek nesillerin daha sağlıklı yetişebilmesi için birçok sosyal aktivite yapılıyor. Bunların başında hafta sonu yürüyüşlerinin olmasının yanı sıra amatör anlamda da birçok dalda binlerce genç sporcuya farklı alanlarda hizmet veriliyor. Geleceğin teminatı olan çocukların en güzel şekilde yetişmeleri için çalıştıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Sağlıklı bir nesil için tüm ekibimiz yoğun biçimde çalışıyor. Buraya gelen vatandaşlarımızın yanı sıra minik sporcularımızın, sporun en güzellerinden birisi olan yüzmeyle meşgul olması beni çok sevindirdi. Kocaeli Yüzme Kulübü Başkanı Işıl Bozca’yı çalışmalarından dolayı tebrik ederim. Milli takım seviyesinde 9 sporcumuzun bulunması da beni ayrı mutlu etmiştir” dedi.    

 

YÜRÜYÜŞ VE YÜZMEYİ ÇOK SEVİYORUM

Başkan Karaosmanoğlu, tesisleşme adına proje ürettiklerini söyleyerek, “Yürüyüş ve yüzme sporlarını çok seviyorum. Kentimizde yüzme sporunu yaygınlaştırmak için havuzlar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Yüzme kulüplerimize elimizden gelen bütün imkânlarla yardım etmeye çalışıyoruz. Yeni yüzme tesislerinin kazandırılması noktasında arkadaşlarımızın proje çalışmaları da devam ediyor” dedi. Başkan Karaosmanoğlu yürüyüşte kendisine hediye edilen kulüp atkısı ve beresini de takmayı ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.