GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Karfest için geçici güzergah

Kocaeli 17.01.2020 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Karfest için geçici güzergah

Büyükşehir Belediyesi tarafından 18 Ocak Cumartesi günü Sisli Vadi’de yapılacak olan KarFest nedeniyle geçici güzergah uygulaması yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 18 Ocak Cumartesi günü Sisli Vadi’de yapılacak olan KarFest nedeniyle Kartepe dağ yolunda trafik düzenlemesine gidilecek. Festival nedeniyle söz konusu yolda geçici güzergah uygulaması yapılacak. YOLDA TRAFİK DÜZENLEMESİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kış turizmini geliştirmek için 18 Ocak Cumartesi günü Kartepe ilçesi Sisli Vadi’de ilk festivalini düzenleyecek. Bu yıl ilki gerçekleştirilecek KarFest için Maşukiye Mahallesi’nden itibaren Kartepe Dağ yolunda trafik düzenlemesine gidilecek. FESTİVAL İÇİN RİNG SEFERLER Maşukiye Mahallesi’nden itibaren Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Leyla Atakan Caddesi ve Kartepe Caddesi Sisli vadiye kadar araç trafiğine kapatılacak. Festivale katılmak isteyen vatandaşlar Maşukiye mahallesinde araçlarını bırakacak. Vatandaşlar festivalin yapılacağı Sisli Vadiye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan ring seferler ile çıkarılacak. Ring seferler Maşukiye soğuk hava deposu önünden başlayacak. Festivalden ayrılmak isteyen vatandaşlar da yine ring seferlerini kullanacak. GEÇİCİ GÜZERGAH KarFest nedeniyle kapatılan yol için geçici güzergah belirlendi. Festivale kendi araçlarıyla katılmak isteyen vatandaşlar ise alternatif güzergahı kullanacak. Festival için belirlenen geçici güzergah Acısu mahallesinden başlıyor. Araçlar Acısu ışıklardan Lütfü Araç Caddesi, Derbent Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi ve Kartepe Caddesini kullanarak festival alanına ulaşabilecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 18 Ocak Cumartesi günü Sisli Vadi’de yapılacak olan KarFest nedeniyle geçici güzergah uygulaması yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 18 Ocak Cumartesi günü Sisli Vadi’de yapılacak olan KarFest nedeniyle Kartepe dağ yolunda trafik düzenlemesine gidilecek. Festival nedeniyle söz konusu yolda geçici güzergah uygulaması yapılacak.

YOLDA TRAFİK DÜZENLEMESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kış turizmini geliştirmek için 18 Ocak Cumartesi günü Kartepe ilçesi Sisli Vadi’de ilk festivalini düzenleyecek. Bu yıl ilki gerçekleştirilecek KarFest için Maşukiye Mahallesi’nden itibaren Kartepe Dağ yolunda trafik düzenlemesine gidilecek.

FESTİVAL İÇİN RİNG SEFERLER

Maşukiye Mahallesi’nden itibaren Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Leyla Atakan Caddesi ve Kartepe Caddesi Sisli vadiye kadar araç trafiğine kapatılacak. Festivale katılmak isteyen vatandaşlar Maşukiye mahallesinde araçlarını bırakacak. Vatandaşlar festivalin yapılacağı Sisli Vadiye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan ring seferler ile çıkarılacak. Ring seferler Maşukiye soğuk hava deposu önünden başlayacak. Festivalden ayrılmak isteyen vatandaşlar da yine ring seferlerini kullanacak.

GEÇİCİ GÜZERGAH

KarFest nedeniyle kapatılan yol için geçici güzergah belirlendi. Festivale kendi araçlarıyla katılmak isteyen vatandaşlar ise alternatif güzergahı kullanacak. Festival için belirlenen geçici güzergah Acısu mahallesinden başlıyor. Araçlar Acısu ışıklardan Lütfü Araç Caddesi, Derbent Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi ve Kartepe Caddesini kullanarak festival alanına ulaşabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.