Karne hediyeleri Başkan Köşker’den

Gebze 12.05.2017 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karne hediyeleri Başkan Köşker’den

Dereceye giren ve tüm 5. sınıf öğrencilerine bisiklet hediye eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker; Mimarsinan, Farabi ve Adem Yavuz ortaokullarında gerçekleştirilen bisiklet dağıtım töreninde öğrencilerden bisikletlerini dikkatli kullanmaları ve trafik kurallarına uymaları yönünde söz aldı.

     Dereceye giren ve 5. sınıf öğrencilerine karne hediyesi bisikletler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den. Gebze Belediyesi tarafından dereceye giren ve tüm 5. Sınıf öğrencilerine, bisiklet  hediye ediliyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Mimarsinan, Farabi ve Adem Yavuz ortaokullarını ziyaret ederek öğrencilere hediye bisikletlerini verdi. Bisikletlerini bizzat Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in elinden alan öğrencilerin mutlulukları gözlerine yansıdı. Bisiklet dağıtımı öncesi kısa bir konuşma gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker çocuklardan, bisikletlerini dikkatli kullanmaları ve trafik kurallarına uymaları yönünde söz aldı. KURALLARA UYUN Başkan Köşker, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, bizler için çok değerlisiniz. Sizlilerin mutlu olması demek, toplumun mutlu olması demektir. Bisikletin çocuklar için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Sizlerden en büyük ricam; bisikletlerinizi dikkatli kullanın, trafik kurallarına uyun. Sizlerin başına gelecek en ufak şey bizleri çok ama çok üzer. Bu yüzden dikkatli olmanız konusunda sizlerden söz vermenizi istiyorum” dedi. ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU Bisiklet dağıtım törenlerine belediye başkan yardımcısı Engin Güzel ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Bisiklet dağıtımında oldukça mutlu ve heyecanlı oldukların gözlenen öğrenciler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e büyük ilgi gösterdi. Başkan Köşker de çocukların ilgisi karşısında çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.
Dereceye giren ve tüm 5. sınıf öğrencilerine bisiklet hediye eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker; Mimarsinan, Farabi ve Adem Yavuz ortaokullarında gerçekleştirilen bisiklet dağıtım töreninde öğrencilerden bisikletlerini dikkatli kullanmaları ve trafik kurallarına uymaları yönünde söz aldı.

 

 

 Dereceye giren ve 5. sınıf öğrencilerine karne hediyesi bisikletler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den. Gebze Belediyesi tarafından dereceye giren ve tüm 5. Sınıf öğrencilerine, bisiklet  hediye ediliyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Mimarsinan, Farabi ve Adem Yavuz ortaokullarını ziyaret ederek öğrencilere hediye bisikletlerini verdi. Bisikletlerini bizzat Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in elinden alan öğrencilerin mutlulukları gözlerine yansıdı. Bisiklet dağıtımı öncesi kısa bir konuşma gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker çocuklardan, bisikletlerini dikkatli kullanmaları ve trafik kurallarına uymaları yönünde söz aldı.

KURALLARA UYUN

Başkan Köşker, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, bizler için çok değerlisiniz. Sizlilerin mutlu olması demek, toplumun mutlu olması demektir. Bisikletin çocuklar için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Sizlerden en büyük ricam; bisikletlerinizi dikkatli kullanın, trafik kurallarına uyun. Sizlerin başına gelecek en ufak şey bizleri çok ama çok üzer. Bu yüzden dikkatli olmanız konusunda sizlerden söz vermenizi istiyorum” dedi.

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

Bisiklet dağıtım törenlerine belediye başkan yardımcısı Engin Güzel ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Bisiklet dağıtımında oldukça mutlu ve heyecanlı oldukların gözlenen öğrenciler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e büyük ilgi gösterdi. Başkan Köşker de çocukların ilgisi karşısında çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.