Karnında 7 Aylık Bebeği İle Hayatını Kaybetti

Dilovası 26.03.2018 - 13:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karnında 7 Aylık Bebeği İle Hayatını Kaybetti

Dilovası’nda ikamet eden Esma B.(33) geçirdiği kalp krizi sonucu karnındaki bebeği ile hayatını kaybetti.

Edinilen bilgi ve iddialara göre, Dilovası Diliskelesi'nde ikamet eden Esma B.(33) evinde rahatsızlandı. Yakınları tarafından Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Esma B. serum verilerek taburcu edildi.  Evine döndükten sonra tekrar rahatsızlanan Esma B. bu kez Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan talihsiz kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bunun üzerine Esma B.’nin 7 aylık bebeğinin kurtarılması için hemen ameliyata alındı. Bebeği kurtarmaya çalışan doktorların tüm çabasına rağmen bebek de yaşama tutunamadı. AYNI TABUTA KONULDU Esma Bayraktar ve 7 aylık bebeği aynı tabuta konularak Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bulunan Dilovası Merkez Yeni Camii’de öğle namazınI mütaakip kılınan cenaze namazının ardından Diliskelesi Şehitlik Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye Bayraktar’ın çok sayıda yakını katıldı. Esma Bayraktar’ın eşi Berkan Bayraktar ise cenaze boyunca ayakta durmakta güçlük çekti.  
Dilovası’nda ikamet eden Esma B.(33) geçirdiği kalp krizi sonucu karnındaki bebeği ile hayatını kaybetti.

Edinilen bilgi ve iddialara göre, Dilovası Diliskelesi'nde ikamet eden Esma B.(33) evinde rahatsızlandı. Yakınları tarafından Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Esma B. serum verilerek taburcu edildi.  Evine döndükten sonra tekrar rahatsızlanan Esma B. bu kez Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan talihsiz kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bunun üzerine Esma B.’nin 7 aylık bebeğinin kurtarılması için hemen ameliyata alındı. Bebeği kurtarmaya çalışan doktorların tüm çabasına rağmen bebek de yaşama tutunamadı.

AYNI TABUTA KONULDU

Esma Bayraktar ve 7 aylık bebeği aynı tabuta konularak Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bulunan Dilovası Merkez Yeni Camii’de öğle namazınI mütaakip kılınan cenaze namazının ardından Diliskelesi Şehitlik Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye Bayraktar’ın çok sayıda yakını katıldı. Esma Bayraktar’ın eşi Berkan Bayraktar ise cenaze boyunca ayakta durmakta güçlük çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.