Kasapoğlu'ndan Sancaklı'ya İzlanda daveti!

Spor 11.06.2019 - 11:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kasapoğlu'ndan Sancaklı'ya İzlanda daveti!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun daveti üzerine İzlanda'ya gitti. A Milli Takım, İzlanda'yla oynanacak maç için bu ülkeye gitti.Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bu maç için eski futbolcu MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'yı da davet etti. Sancaklı davet üzerine İzlanda'ya gitti.  MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ile telefonda görüşen Sancaklı, Türkiye'yi temsil edecek olmaları için "Benim için gurur verici bir olay” dediği öğrenildi. ÜNLÜ: İZLANDA MAÇI KOCAELİ'DE OYNANSIN MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bu konu bizim için anlam ifade etmektedir. Türkiye- İzlanda maçının Kocaeli’de oynanmasını beklemekteyiz. 2 milyon Kocaelili İzlanda’yı fırçalarla bekliyor olacağız“ dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun daveti üzerine İzlanda'ya gitti.
A Milli Takım, İzlanda'yla oynanacak maç için bu ülkeye gitti.Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bu maç için eski futbolcu MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'yı da davet etti. Sancaklı davet üzerine İzlanda'ya gitti.  MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ile telefonda görüşen Sancaklı, Türkiye'yi temsil edecek olmaları için "Benim için gurur verici bir olay” dediği öğrenildi.

ÜNLÜ: İZLANDA MAÇI KOCAELİ'DE OYNANSIN

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bu konu bizim için anlam ifade etmektedir. Türkiye- İzlanda maçının Kocaeli’de oynanmasını beklemekteyiz. 2 milyon Kocaelili İzlanda’yı fırçalarla bekliyor olacağız“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.