19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KASKF’tan Çakır’a vefa

Spor 30.07.2015 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KASKF’tan Çakır’a vefa

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) her yıl düzenlediği kupa törenini bu yıl da görkemli bir kupa töreniyle gerçekleştirdi. Gecenin ilgi odağı ise Gebzespor Kulübü’ne mithiş bir ivme kazandıran Kulüp Başkanı İlker Çakır oldu.

KASKF’ın ödül törenine katılan İlker Çakır, gecede ilgi odağı isimlerin başında geldi. Gebzespor camiası üzerindeki ölü toprağı atan ve dev çınara yeni bir heyecan kazandıran Başkan Çakır’a, amatör spor kulüpleri başkanları ve yöneticileri özel ilgi gösterdi. Attığı doğru adımlar, hayata geçirdiği önemli projelerle, sadece Gebze bölgesinin değil Kocaeli’nde de saygıyla karşılanan Başkan Çakır, Gebze’yi ve Gebzespor’u gururla temsil etti. Kulüp başkanlarıyla sohbet eden İlker Çakır’a özel ilgi gösteren Kocaeli camiası, Çakır’ın Gebzespor’a ve spora bakış açısının taktire şayan olduğunun altını çizen spor adamları, İlker Çakır’ın Türk futbolu için de şans olduğunu söylediler. Gebzespor’un zor günlerinde elini taşın altını koyan ve camia üzerindeki ölü toprağı atan İlker Çakır’a özel bir ödül veren KASKF, Çakır’a bölge sporuna hizmetinden dolayı özel bir ödül verdi.
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) her yıl düzenlediği kupa törenini bu yıl da görkemli bir kupa töreniyle gerçekleştirdi. Gecenin ilgi odağı ise Gebzespor Kulübü’ne mithiş bir ivme kazandıran Kulüp Başkanı İlker Çakır oldu.

KASKF’ın ödül törenine katılan İlker Çakır, gecede ilgi odağı isimlerin başında geldi. Gebzespor camiası üzerindeki ölü toprağı atan ve dev çınara yeni bir heyecan kazandıran Başkan Çakır’a, amatör spor kulüpleri başkanları ve yöneticileri özel ilgi gösterdi. Attığı doğru adımlar, hayata geçirdiği önemli projelerle, sadece Gebze bölgesinin değil Kocaeli’nde de saygıyla karşılanan Başkan Çakır, Gebze’yi ve Gebzespor’u gururla temsil etti. Kulüp başkanlarıyla sohbet eden İlker Çakır’a özel ilgi gösteren Kocaeli camiası, Çakır’ın Gebzespor’a ve spora bakış açısının taktire şayan olduğunun altını çizen spor adamları, İlker Çakır’ın Türk futbolu için de şans olduğunu söylediler.

Gebzespor’un zor günlerinde elini taşın altını koyan ve camia üzerindeki ölü toprağı atan İlker Çakır’a özel bir ödül veren KASKF, Çakır’a bölge sporuna hizmetinden dolayı özel bir ödül verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.