Kastamonu Entegre’de işçilerin canı Allah’a emanet!

Gebze 10.06.2020 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kastamonu Entegre’de işçilerin canı Allah’a emanet!

Kastamonu Entegre’nin Gebze’de bulunan fabrikasında bir işçi, forklifin altında kalarak yaşamını yitirdi. Evrensel’in haberine göre; İşçilerin aktardığı bilgilere göre taşeron firmada bağlı çalışan bir işçi, forklifin altında kalarak hayatını kaybetti. İşçinin emekli olduğu ancak çalışmak zorunda kaldığı öğrenildi.  Evrensel’e konuşan Kastamonu Entegre Fabrikası’ndan bir işçi, “Teşeron firmasında çalışıyordu. Altı yıllık bir işçiydi. Kamyon şoförü olarak aslında orda olmaması gerekiyordu. Olayı gören arkadaşlarımız, hayatını kaybeden arkadaşın kask, iş ayakkabısı gibi kıyafetleri olmadığını söyledi. Forklif 8 tonluk malzeme taşırken, önündeki işçiyi görmeyince ne yazık ki bu olay yaşanıyor. Üzerine düşmemiş malzeme ama ezdiği söyleniyor. Fabrikada kameralar var. Fabrikalar bunları kontrol etmiyorsa ne işe yarıyor. İşçileri izlemek yerine önlem alınmalı. Şimdi suç sadece hayatını kaybeden arkadaşta veya forklifçide aranmamalı. O ortam neden oluştu, onu sormalı işçiler” dedi.

Kastamonu Entegre’nin Gebze’de bulunan fabrikasında bir işçi, forklifin altında kalarak yaşamını yitirdi.

Evrensel’in haberine göre; İşçilerin aktardığı bilgilere göre taşeron firmada bağlı çalışan bir işçi, forklifin altında kalarak hayatını kaybetti. İşçinin emekli olduğu ancak çalışmak zorunda kaldığı öğrenildi.  Evrensel’e konuşan Kastamonu Entegre Fabrikası’ndan bir işçi, “Teşeron firmasında çalışıyordu. Altı yıllık bir işçiydi. Kamyon şoförü olarak aslında orda olmaması gerekiyordu. Olayı gören arkadaşlarımız, hayatını kaybeden arkadaşın kask, iş ayakkabısı gibi kıyafetleri olmadığını söyledi. Forklif 8 tonluk malzeme taşırken, önündeki işçiyi görmeyince ne yazık ki bu olay yaşanıyor. Üzerine düşmemiş malzeme ama ezdiği söyleniyor. Fabrikada kameralar var. Fabrikalar bunları kontrol etmiyorsa ne işe yarıyor. İşçileri izlemek yerine önlem alınmalı. Şimdi suç sadece hayatını kaybeden arkadaşta veya forklifçide aranmamalı. O ortam neden oluştu, onu sormalı işçiler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.