19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Katırcıoğlu, 'Gençler bu milletin geleceği'

Siyaset 19.05.2020 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Katırcıoğlu, 'Gençler bu milletin geleceği'

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Katırcıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “19 Mayıs, esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zulme ve zalime asla boyun eğmeyen Aziz Milletimizin varlık-yokluk mücadelesinin ilk adımıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yakılan istiklal meşalesi Amasya, Sivas ve Erzurum’dan geçerek elden ele, dilden dile tüm vatan sathına yayılmıştır. 19 MAYIS RUHUNA ÖNEM VERİYORUZ Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş, Türk milletinin kurtuluş müjdesi olan 19 Mayıs, milletimiz için iftihar kaynağı, gençlerimiz için ise ibret vesilesidir. Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs’ın, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması bu açıdan son derece anlamlıdır. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizin 19 Mayıs ruhunu anlamalarına, özümsemelerine ve bu ruha sahip çıkmalarına büyük önem veriyoruz. GENÇLER UMUDUMUZ Gençler, bizim umudumuzdur. Ülkemizin geleceğini gençlerimiz belirleyecektir. Gençlerimizin, ecdadımızın emaneti olan bu ülkeyi, daha müreffeh yarınlara taşıyacağına inancımız tamdır. Bu düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ülkesi ve milleti için şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. Gençlerimizi ve Aziz Milletimizi en kalbi duygularla selamlıyorum.”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Katırcıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “19 Mayıs, esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zulme ve zalime asla boyun eğmeyen Aziz Milletimizin varlık-yokluk mücadelesinin ilk adımıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yakılan istiklal meşalesi Amasya, Sivas ve Erzurum’dan geçerek elden ele, dilden dile tüm vatan sathına yayılmıştır.

19 MAYIS RUHUNA ÖNEM VERİYORUZ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş, Türk milletinin kurtuluş müjdesi olan 19 Mayıs, milletimiz için iftihar kaynağı, gençlerimiz için ise ibret vesilesidir. Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs’ın, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması bu açıdan son derece anlamlıdır. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizin 19 Mayıs ruhunu anlamalarına, özümsemelerine ve bu ruha sahip çıkmalarına büyük önem veriyoruz.

GENÇLER UMUDUMUZ

Gençler, bizim umudumuzdur. Ülkemizin geleceğini gençlerimiz belirleyecektir. Gençlerimizin, ecdadımızın emaneti olan bu ülkeyi, daha müreffeh yarınlara taşıyacağına inancımız tamdır. Bu düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ülkesi ve milleti için şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. Gençlerimizi ve Aziz Milletimizi en kalbi duygularla selamlıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.