19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Katırcıoğlu, “Gönüllü İtfaiyeci olacağım”

Kocaeli 13.03.2018 - 15:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Katırcıoğlu, “Gönüllü İtfaiyeci olacağım”

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesini ziyaret ederek, Kadın Çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Katırcıoğlu, Gönüllü İtfaiyeci olmak için gerekli eğitimleri alacağını da belirtti.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı (KEFEK) ve Kocaeli AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesini ziyaret etti. İtfaiye erleri ile sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi alan Katırcıoğlu, İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesindeki Kadın Çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de kutladı. Katırcıoğlu ayrıca, Kocaeli’de hayata geçirilen “Gönüllü İtfaiyeci” projesinde hiçbir ücret almadan İtfaiye erleri ile birlikte vakalara giden, kurtarma çalışmalarının sevk ve idaresinde yer alan sayıları da 150 kişiyi bulan Gönüllü İtfaiye Erleri ile bir araya geldi. GÖNÜLLÜ YANGIN SAVAŞÇILARI “Gönüllü İtfaiyeci” projesi ile hem Kocaeli’den hem de il dışından gelerek eğitim alan vatandaşlarımızın sayısı iki bin kişiye ulaştı açıklamasını yapan KEFEK Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu, “Şuan Kocaeli İtfaiyesinde 150 vatandaşımız gönüllü olarak kentimize İtfaiye eri olarak hizmet etmektedirler. Bu kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Altı yıl önce yine ilk defa İzmit Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, “İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği” bölümü ile öğrencilerimizin bu alanda da yetiştiklerini görmek bizleri son derece mutlu etmiştir” dedi. “RABBİM İTFAİYECİ KARDEŞLERİMİ KAZALARDAN KORUSUN” Ülkemiz dışından gelen yabancı misafirlerin “Gönüllü İtfaiyecilik ve Cankurtaran Eğitimi” için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığımız tercih edilmesini çok önemli bulduğunu da ifade eden Katırcıoğlu, “Yakın zamanda gerekli eğitimleri alarak Kocaeli İtfaiye teşkilatı bünyesinde görev yapan bir Gönüllü İtfaiyecisi olacağım. Halkımızın can ve mal güvenliği için çalışan, fedakârlık gösteren tüm İtfaiyeci kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Rabbim İtfaiyeci kardeşlerimi kazalardan ve her türlü olumsuzluktan korusun. Çalışmalarında kendilerine de üstün başarıları diliyorum” ifadelerini sarf etti.  
TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesini ziyaret ederek, Kadın Çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Katırcıoğlu, Gönüllü İtfaiyeci olmak için gerekli eğitimleri alacağını da belirtti.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı (KEFEK) ve Kocaeli AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesini ziyaret etti. İtfaiye erleri ile sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi alan Katırcıoğlu, İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesindeki Kadın Çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de kutladı. Katırcıoğlu ayrıca, Kocaeli’de hayata geçirilen “Gönüllü İtfaiyeci” projesinde hiçbir ücret almadan İtfaiye erleri ile birlikte vakalara giden, kurtarma çalışmalarının sevk ve idaresinde yer alan sayıları da 150 kişiyi bulan Gönüllü İtfaiye Erleri ile bir araya geldi.

GÖNÜLLÜ YANGIN SAVAŞÇILARI

“Gönüllü İtfaiyeci” projesi ile hem Kocaeli’den hem de il dışından gelerek eğitim alan vatandaşlarımızın sayısı iki bin kişiye ulaştı açıklamasını yapan KEFEK Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu, “Şuan Kocaeli İtfaiyesinde 150 vatandaşımız gönüllü olarak kentimize İtfaiye eri olarak hizmet etmektedirler. Bu kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Altı yıl önce yine ilk defa İzmit Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, “İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği” bölümü ile öğrencilerimizin bu alanda da yetiştiklerini görmek bizleri son derece mutlu etmiştir” dedi.

“RABBİM İTFAİYECİ KARDEŞLERİMİ KAZALARDAN KORUSUN”

Ülkemiz dışından gelen yabancı misafirlerin “Gönüllü İtfaiyecilik ve Cankurtaran Eğitimi” için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığımız tercih edilmesini çok önemli bulduğunu da ifade eden Katırcıoğlu, “Yakın zamanda gerekli eğitimleri alarak Kocaeli İtfaiye teşkilatı bünyesinde görev yapan bir Gönüllü İtfaiyecisi olacağım. Halkımızın can ve mal güvenliği için çalışan, fedakârlık gösteren tüm İtfaiyeci kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Rabbim İtfaiyeci kardeşlerimi kazalardan ve her türlü olumsuzluktan korusun. Çalışmalarında kendilerine de üstün başarıları diliyorum” ifadelerini sarf etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.