Kayapınar’da doğalgaz çalışmaları başladı

Dilovası 13.11.2017 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kayapınar’da doğalgaz çalışmaları başladı

Dilovası’nda Mahallelerde başlayan doğalgaz yatırımları kapsamında Kayapınar Mahallesinde doğalgaz çalışması başladı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, vatandaşın konforu ve rahatlığı için tüm ilçelerimizdeki vatandaşlarımızı doğal gaza kavuşturmak hedefiyle çalıştıklarını belirten Başkan Toltar: Doğal gaz çalışmanın yapılacağı Kayapınar Mahallesinin alt yapı ve üst yapısında ciddi iyileştirmelerin yapıldığını söyledi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Bu mahallede alt yapı olarak doğal gazın eksik olduğunu ve yapılması için Doğal Gaz firmasıyla çalışmaları başlattık dedi. Başkan Toltar, Kayapınar Mahallemizin Doğalgaz Alt yapıyı işini tamamladıktan sonra bizde Belediye olarak Bozulan cadde sokaklarımızın üst çalışması yaparak tamamlayacağız" dedi. İyi bir hizmet yapmak hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Toltar, şehrin kalkınması ve güzelleşmesi için çalışıyoruz" diyerek Kayapınar Mahallesinde oturan bölge halkımıza doğal gaz çalışmasının hayırlı olmasını temenni etti.
Dilovası’nda Mahallelerde başlayan doğalgaz yatırımları kapsamında Kayapınar Mahallesinde doğalgaz çalışması başladı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, vatandaşın konforu ve rahatlığı için tüm ilçelerimizdeki vatandaşlarımızı doğal gaza kavuşturmak hedefiyle çalıştıklarını belirten Başkan Toltar: Doğal gaz çalışmanın yapılacağı Kayapınar Mahallesinin alt yapı ve üst yapısında ciddi iyileştirmelerin yapıldığını söyledi
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Bu mahallede alt yapı olarak doğal gazın eksik olduğunu ve yapılması için Doğal Gaz firmasıyla çalışmaları başlattık dedi. Başkan Toltar, Kayapınar Mahallemizin Doğalgaz Alt yapıyı işini tamamladıktan sonra bizde Belediye olarak Bozulan cadde sokaklarımızın üst çalışması yaparak tamamlayacağız" dedi.
İyi bir hizmet yapmak hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Toltar, şehrin kalkınması ve güzelleşmesi için çalışıyoruz" diyerek Kayapınar Mahallesinde oturan bölge halkımıza doğal gaz çalışmasının hayırlı olmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.