19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaygan zemin kaza getirdi: 2 yaralı

Dilovası 13.02.2016 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kaygan zemin kaza getirdi: 2 yaralı

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde 3 aracın birbirine girdiği kaza sonucu 2 kişi yaralandı

Edinilen bilgi ve iddiaya göre, Dilovası D-100 Ankara istikametinde 54 HK 653 plakalı kamyonet, 34 ZE 6652 plakalı otomobil ve bir TIR’ın yağmurun etkisiyle kayganlaşan zeminde kaza yapması sonucunda kamyonet sürücüsü Hüseyin Yaman ve otomobil içerisinde bulunan bir bayan yaralandı. Kazanın olduğunu görenler hemen polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, itfaiye hemen sıkışan yaralıyı sıkıştığı yerden kurtarma çalışmalarına başladı. Aracı içerisinde sıkışan Hüseyin Yaman sıkıştığı yerden kurtarıldı ve 112 Acil servis ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı ilk müdahalenin ardından Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan otomobil içerisinde bulunan ve hamile olduğu öğrenilen kadının çevredeki vatandaşlarca hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.  
Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde 3 aracın birbirine girdiği kaza sonucu 2 kişi yaralandı

Edinilen bilgi ve iddiaya göre, Dilovası D-100 Ankara istikametinde 54 HK 653 plakalı kamyonet, 34 ZE 6652 plakalı otomobil ve bir TIR’ın yağmurun etkisiyle kayganlaşan zeminde kaza yapması sonucunda kamyonet sürücüsü Hüseyin Yaman ve otomobil içerisinde bulunan bir bayan yaralandı. Kazanın olduğunu görenler hemen polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, itfaiye hemen sıkışan yaralıyı sıkıştığı yerden kurtarma çalışmalarına başladı. Aracı içerisinde sıkışan Hüseyin Yaman sıkıştığı yerden kurtarıldı ve 112 Acil servis ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.
Yaralı ilk müdahalenin ardından Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan otomobil içerisinde bulunan ve hamile olduğu öğrenilen kadının çevredeki vatandaşlarca hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.