19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Alkan gazileri dinledi

Dilovası 16.09.2019 - 16:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Alkan gazileri dinledi

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan Kıbrıs Gazilerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Alkan, “Devletimiz her zaman şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve ailelerinin yanındadır” dedi.

Kaymakam Alkan’a ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürü Mesut Ugur, İlçe Jandarma Komutanı Sait Arı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mesut Arslan eşlik etti. Dilovası Çerkeşli Mahallesinde Kıbrıs Gazileri Mitat Ağdur ve Orhangazi Mahallesinde Sait Battal Taştan’ı ziyaret eden Kaymakam Alkan ve beraberindeki ekip, gazilerle sohbet etti. Gazilerin sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Alkan, her zaman gazilerin yanında olduklarını ifade etti. HER ZAMAN YANLARINDAYIZ Şehitlik ve gazilik makamının yüce bir makam olduğunu dile getiren Kaymakam Alkan, “Devletimiz her zaman şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve ailelerinin yanındadır. Ülkemizin bağımsızlığını ve bütünlüğünü korumak adına üstün fedakarlık gösteren şehit ve gazilerimizi aziz hatıralarını yad ediyorum. Her zaman şehit ailelerimizi ve gazilerimizi evlerinde ziyaret ederek taleplerini dinliyoruz, dertleriyle dertleniyoruz. Canlarını hiçe sayan şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuz vardır. Her zaman yanlarında olduk, bundan sonra da olmaya deva edeceğiz” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan Kıbrıs Gazilerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Alkan, “Devletimiz her zaman şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve ailelerinin yanındadır” dedi.

Kaymakam Alkan’a ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürü Mesut Ugur, İlçe Jandarma Komutanı Sait Arı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mesut Arslan eşlik etti. Dilovası Çerkeşli Mahallesinde Kıbrıs Gazileri Mitat Ağdur ve Orhangazi Mahallesinde Sait Battal Taştan’ı ziyaret eden Kaymakam Alkan ve beraberindeki ekip, gazilerle sohbet etti. Gazilerin sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Alkan, her zaman gazilerin yanında olduklarını ifade etti.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Şehitlik ve gazilik makamının yüce bir makam olduğunu dile getiren Kaymakam Alkan, “Devletimiz her zaman şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve ailelerinin yanındadır. Ülkemizin bağımsızlığını ve bütünlüğünü korumak adına üstün fedakarlık gösteren şehit ve gazilerimizi aziz hatıralarını yad ediyorum. Her zaman şehit ailelerimizi ve gazilerimizi evlerinde ziyaret ederek taleplerini dinliyoruz, dertleriyle dertleniyoruz. Canlarını hiçe sayan şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuz vardır. Her zaman yanlarında olduk, bundan sonra da olmaya deva edeceğiz” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.