Kaymakam Alkan Köseler'i Dinledi

Dilovası 27.04.2018 - 13:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaymakam Alkan Köseler'i Dinledi

Dilovası ve çevre ilçelerde her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Halk ve Güvenlik Toplantısı’nın bu hafta Köseler Mahallesi, yapıldı. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan başkanlığında yapılan toplantıya; Belediye Başkan Yardımcısı Muhyettin Gültekin, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Mehmet Hamali, yeni atanan İlçe Jandarma Komutanı Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Özyar, İlçe Sağlık Müdiresi Dr. Vanda Şirin, İlçe İSU Müdürü İsmet Topal, Belediye Meclis Üyesi Kadir Teke, Mahalle Muhtarı Selami Toklar ve vatandaşlar katıldı. SORUNLAR GİDERİLECEK Toplantıda konuşan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, “Her ay bir mahallemizde toplantı yapıyoruz. Mahallelerimizi ilgilendiren eğitim, sağlık, güvenlik, gıda gibi konularda kamu kurum ve kuruluşlarımızın muhasebesini yapıyoruz. Vatandaşlarımızla buluşarak iletişim eksikliği ve yanlış anlaşılmalar gibi durumlar söz konusu ise bu sorunlar giderilecek. Sizlerin sıkıntılarını paylaşıp, görüşüp en aza indireceğiz.” dedi. Kaymakam Alkan, vatandaşla buluşma toplantılarının her ay farklı bölgede devam ettirileceğini belirterek katılımcılara teşekkür etti. KÜBRA AKABALI

Dilovası ve çevre ilçelerde her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Halk ve Güvenlik Toplantısı’nın bu hafta Köseler Mahallesi, yapıldı. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan başkanlığında yapılan toplantıya; Belediye Başkan Yardımcısı Muhyettin Gültekin, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Mehmet Hamali, yeni atanan İlçe Jandarma Komutanı Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Özyar, İlçe Sağlık Müdiresi Dr. Vanda Şirin, İlçe İSU Müdürü İsmet Topal, Belediye Meclis Üyesi Kadir Teke, Mahalle Muhtarı Selami Toklar ve vatandaşlar katıldı.

SORUNLAR GİDERİLECEK

Toplantıda konuşan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, “Her ay bir mahallemizde toplantı yapıyoruz. Mahallelerimizi ilgilendiren eğitim, sağlık, güvenlik, gıda gibi konularda kamu kurum ve kuruluşlarımızın muhasebesini yapıyoruz. Vatandaşlarımızla buluşarak iletişim eksikliği ve yanlış anlaşılmalar gibi durumlar söz konusu ise bu sorunlar giderilecek. Sizlerin sıkıntılarını paylaşıp, görüşüp en aza indireceğiz.” dedi. Kaymakam Alkan, vatandaşla buluşma toplantılarının her ay farklı bölgede devam ettirileceğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.