Kaymakam Alkan, Tepecik’i dinledi

Dilovası 23.10.2019 - 18:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Alkan, Tepecik’i dinledi

Dilovası İlçe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle koordinasyon toplantısını bu ay Tepecik Mahallesinde gerçekleştirdi Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan başkanlığında, Tepecik Mahallesinde Belediye Başkanı Hamza Şayir, Jandarma Komutanı Sait Arı, Belediye Başkan Yardımcıları, Kaymakamlık Kurum Müdürleri, Belediye Kurum Müdürleri, Tepecik Mahalle Muhtarı Tacettin Güler, İSU Müdürü İsmet Topal, ve Mahalle sakinlerinin katılımıyla “Halk ve Güvenlik Toplantısı” gerçekleştirildi. Kaymakam Alkan, Mahalle Muhtarı Tacettin Güler ve Kurum Amirleri ile yaptığı “Halk ve Güvenlik Toplantısında” vatandaşların dilek, öneri ve şikâyetlerini dinledi. “SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ” Ziyarette konuşan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, “Vatandaşla buluşma toplantıları; vatandaşın sorunlarını dinlemek üzere onlarla bir araya geldiğimiz, dertlerini dinleyip sorunlarına çözüm bulma noktasında çalışmalar yaptığımız için oldukça önem arz etmektedir. Bugünde burada bu vesile ile toplanmış bulunmaktayız. Birim müdürlerimiz ile sizleri dinleyecek notlarımızı alacağız. Varsa eksiklerini yerinde tespit edip bunları gidermeye çalışacağız. Toplantıya katıldığınız için sizlere şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Dilovası İlçe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle koordinasyon toplantısını bu ay Tepecik Mahallesinde gerçekleştirdi

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan başkanlığında, Tepecik Mahallesinde Belediye Başkanı Hamza Şayir, Jandarma Komutanı Sait Arı, Belediye Başkan Yardımcıları, Kaymakamlık Kurum Müdürleri, Belediye Kurum Müdürleri, Tepecik Mahalle Muhtarı Tacettin Güler, İSU Müdürü İsmet Topal, ve Mahalle sakinlerinin katılımıyla “Halk ve Güvenlik Toplantısı” gerçekleştirildi. Kaymakam Alkan, Mahalle Muhtarı Tacettin Güler ve Kurum Amirleri ile yaptığı “Halk ve Güvenlik Toplantısında” vatandaşların dilek, öneri ve şikâyetlerini dinledi.

“SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

Ziyarette konuşan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, “Vatandaşla buluşma toplantıları; vatandaşın sorunlarını dinlemek üzere onlarla bir araya geldiğimiz, dertlerini dinleyip sorunlarına çözüm bulma noktasında çalışmalar yaptığımız için oldukça önem arz etmektedir. Bugünde burada bu vesile ile toplanmış bulunmaktayız. Birim müdürlerimiz ile sizleri dinleyecek notlarımızı alacağız. Varsa eksiklerini yerinde tespit edip bunları gidermeye çalışacağız. Toplantıya katıldığınız için sizlere şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.